MMA

Ο Cody προσφέρει χρήματα στον Dillashaw για να παίξουν!

Ο Cody προσφέρει χρήματα στον Dillashaw για να παίξουν!

Το UFC 222 έχει μείνει... ορφανό από main event έπειτα από την αποχώρηση, λόγω τραυματισμού, του Max Holloway και πολλοί είναι οι διεκδικητές για μία θέση στο σόου.

Στις 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το UFC 222, αλλά main event δεν έχει μέχρι στιγμής γιατί ο Max Holloway τραυματίστηκε και δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στον Frankie Edgar.

Το... ορφανό σόου έχει πολλούς "μνηστήρες" που θέλουν τη μάχη τη συγκεκριμένη βραδιά, ωστόσο ο οργανισμός δείχνει να μην έχει καταλήξει ακόμη.

Ένας από τους μαχητές που διεκδικεί από μόνους του σθεναρά τη θέση στο main event είναι ο πρώην πρωταθλητής της bantamweight, Cody Garbrandt.

Μιλώντας στο MMA Hour, ο "No Love" αποκάλυψε ότι είναι διατεθειμένος να προσφέρει χρήματα στον Dillashaw από τη δική του πληρωμή για να γίνει η μεταξύ τους ρεβάνς.

Τόσο ο πρωταθλητής, όσο και το UFC δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος, πάντως κυκλοφορεί η φήμη ότι ο TJ είναι αντίθετος γιατί δεν έχει προπονηθεί καθόλου και απομένουν λιγότερες από 4 εβδομάδες για το σόου.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Viktoriya Moiseyenko: Το πιο "καυτό" κορίτσι του ουκρανικού ταεκβοντό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ