MMA

Ο Chris Weidman έμπλεξε σε καυγά με τρεις γκάνγκστερ

Ο Chris Weidman έμπλεξε σε καυγά με τρεις γκάνγκστερ

Πώς συμπεριφέρονται οι πρωταθλητές του UFC σε μία αληθινή απειλητική κατάσταση στον δρόμο; Ο Cris Weidman πάντως δεν χαρίζει...κάστανο.

Μαζί με τον φίλο του Gian Villante αθλητή του UFC στην light heavyweight κατηγορία έπιναν τα ποτά τους σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Στο χώρο εισήλθαν και τρεις μεγαλόσωμοι άντρες φορούσαν μεγάλες αλυσίδες στον λαιμό και έμοιαζαν με drag dealers όμως μαρτυρά ο ίδιος ο Weidman.

"Ηταν αρκετά μεγαλόσωμοι και άρχιζαν να πειράζουν και να σπρώχνουν τον κόσμο. Τους ακολούθησα έξω και τους είδα να μιλάνε με τον φίλο μου τον Villante που έδειχνε σαφώς πιο τρομακτικός από μένα. Αυτοί ήταν μέσα σε ένα αμάξι και δεν έβγαιναν έξω.Ο Villante άνοιξε την πίσω πόρτα και μπήκε μέσα. Τότε άνοιξα το στόμα μου και τους έβρισα. Ο πιο μεγαλόσωμος από αυτούς ήρθε κατευθείαν επάνω μου.

Μου έριξε ένα overhand δεξί και το έβλεπα σε slow motion. Το πιο κλασικό χτύπημα που μπορείς να δεχτείς. Εγώ έκανα απλά άμυνα. Του έριξα ένα χαμηλό χτύπημα στο σώμα και ένα γόνατο με αποτέλεσμα να πάει κάτω. Μου τράβηξε την μπλούζα ενώ ήταν με την πλάτη στο έδαφος και εγώ στεκόμουν από πάνω του. Δεν του έριξα μπουνιές ενώ ήταν κάτω και απλά άρχισα να τον χαστουκίζω. Όσοι ήταν παρών γέλαγαν με το σκηνικό ακόμα και οι σωματοφύλακες του μαγαζιού".

O Chris Weidman αγωνίζεται στις 22 Ιουλίου με τον Kelvin Gastellum, έχει ρεκόρ 13-3 και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες με Μoussasi, Romero, Rockhold.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πατέρας βάζει πυγμάχο να δείρει τον γιο του για να του βάλει μυαλό! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ