MMA

Ο άνθρωπος που προκάλεσε τον McGregor έρχεται Ελλάδα

Ο άνθρωπος που προκάλεσε τον McGregor έρχεται Ελλάδα

Ο άνθρωπος που προκάλεσε τον McGregor έρχεται Ελλάδα για Έλληνα μαχητή! Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Όταν πριν από μερικούς μήνες ο Saenchai PK ή γνωστός και ως Saenchai Sor. Kingstar προκαλούσε επισήμως τον Conor McGregor η ενέργειά του αυτή ήταν"σοκ" για τα διεθνή Μέσα ενημερώσεις, καθώς μιλάμε για τον κορυφαίο κατά πολλούς Thai Fighter στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Με σχεδόν 400 αγώνες στην πλάτη του ο Saenchai είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες ενώ αμέσως μόλις είχε προκαλέσει τον McGregor, ο πρώην πρωταθλητής του UFC Georges St. Pierre τον είχε καλέσει στο "Tristar" στον Καναδά για προπονήσεις.

Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί το "Saenchai VS Μαλικούτης" και περιμένουμε εντός των ημερών την ανακοίνωση, όμως σίγουρα εάν ο Έλληνας fighter πάρει αυτή την ευκαιρία κόντρα σ'έναν τέτοιο θρυλικό Thai μαχητή θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις που έχουν γίνει στον ελληνικό μαχητικό χώρο.

Ο Kru Μάριο Μπαρμπάτσας λοιπόν, μετά τον Βuakaw και το σεμινάριο που έσπασε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης φέρνει στη χώρα μας έναν ακόμη σπουδαίο από τη "Μέκκα" του Muay Thai, τον θρυλικόSaenchai PKSaenchaimuaythaigym.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Άνοιξαν οι ουρανοί: Γδύθηκε η Felice και έσπειρε πανικό!

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ