MMA

Ο Ανδρέας Μαυρόπουλος δεν "μασάει" και θέλει μόνο δυνατούς αντιπάλους!

Ο Ανδρέας Μαυρόπουλος δεν "μασάει" και θέλει μόνο δυνατούς αντιπάλους!

Η ομάδα του Δημήτρη Μακρίδη χτίζει παράδοση στην παραγωγή ταλέντων. Ένα απ' αυτά είναι και ο Ανδρέας Μαυρόπουλος, που παίζει το Σάββατο στο Spartan's Night.

Παρότι νεαρός σε ηλικία, ο Ανδρέας Μαυρόπουλος δεν... μασάει και ακολουθεί πιστά το πλάνο της σχολής του με δάσκαλο τον, Δημήτρη Μακρίδη που αναπτύσσει ταλέντα και δεν λέει "όχι" στις προκλήσεις.

Ο Μαυρόπουλος θα παίξει το ερχόμενο Σάββατο στο Spartan's Night, κόντρα στον Janis Ziedins και το Fightsports μίλησε μαζί του λίγο πριν τη μεγάλη μάχη.

Ρωτήσαμε τον νεαρό αθλητή για την επιθυμία του να παίζει δυνατά ματς και πώς προβλέπει το μέλλον του σε μερικά χρόνια:

"Σκοπός κάθε νεαρού αθλητή, όπως κι εμένα είναι να κερδίζω εμπειρίες μέσα από εγχώρια ματς. Στο μέλλον ελπίζω να μου δοθούν ευκαιρίες και να αγωνίζομαι στο εξωτερικό γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει κίνητρο".

Για την καθημερινότητά του που μοιράζεται με εξαιρετικούς αθλητές όπως ο Γιάννης Παπαδόπουλος, σχολίασε:

"Ο δάσκαλος μου, Δημήτρης Μακρίδης και η ομάδα μου κάνει πολύ σοβαρή δουλειά και φαίνεται το αποτέλεσμα όπου κι αν παίζουμε.

Είμαι τυχερός γιατί σε καθημερινή βάση προπονούμαι με τον πιο φορμαρισμένο Έλληνα αθλητή αυτή την στιγμή, τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο όποιος με έχει βοηθήσει στην προετοιμασία μου και τον ευχαριστώ".

Όσον αφορά το μήνυμά τους προς τους φαν είπε:

"Θέλω να καλέσω τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια όλων των αθλητών γιατί αναμένεται μια θεματική βραδιά".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Όσο ήμουν στην φυλακή βαρέθηκα να κάνω σεξ με γυναίκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ