MMA

Ο Anderson Silva προσπάθησε να σκοτώσει τον προπονητή του!

Ο Anderson Silva προσπάθησε να σκοτώσει τον προπονητή του!

Πριν λίγα χρόνια, ο Anderson Silva κυκλοφόρησε στην Βραζιλία την αυτοβιογραφία του και μέσα περιγράφει πολλά από τα προβλήματα που είχε με την πρώτη ομάδα του όμως ένα περιστατικό ήταν πραγματικά σοκαριστικό.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Anderson Silva να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του UFC και να απολαμβάνει και την καλή ζωή που συνεπάγεται μια τέτοια θέση, όμως όταν άρχιζε την καριέρα του στα μαχητικά σπορ ο Anderson ζούσε μια αρκετά διαφορετική ζωή.

Μεγαλωμένος στις πιο δύσκολες γειτονιές της Κοριτίμπα όπου ως φτωχόπαιδο δεν μπορούσε να κάνει μαθήματα BJJ σε σχολές αλλά μάθαινε βλέποντας πιο ευκατάστατα παιδιά να κάνουν προπονήσεις σπίτι τους.

Ακόμη και όταν ξεκίνησε την καριέρα του στο ΜΜΑ στην φημισμένη σχολή Chute Boxe, άργησε πολύ να βρει τον δρόμο προς την καταξίωση σε αντίθεση με άλλους ομόσταυλους του μαχητές όπως ο Wanderlei Silva και τα αδέρφια Rua.

Μάλιστα, ένοιωθε τόσο αδικημένος από την έλλειψη σοβαρής αντιμετώπισης μέσα στην ομάδα του που αποχώρησε και είχε φτάσει στο σημείο να σκέφτεται να σταματήσει το ΜΜΑ τελείως.

Τότε ήταν που τον πήραν υπό την στέγη τους οι αδερφοί Nogueira και τον βοήθησαν να χτίσει την μεγάλη καριέρα του στις ΗΠΑ, την ώρα που οι υπόλοιποι αστέρες της Chute Boxe έσβηναν σιγά σιγά.

Πριν λίγα χρόνια, ο Anderson Silva κυκλοφόρησε στην Βραζιλία την αυτοβιογραφία του και μέσα περιγράφει πολλά από τα προβλήματα που είχε με την πρώτη ομάδα του όμως ένα περιστατικό ήταν πραγματικά σοκαριστικό αφού ο Silva έφτασε απίστευτα κοντά στο να καταστρέψει δύο ζωές.

Εκείνα τα χρόνια ο Anderson ήταν πολύ φτωχός και το μόνο έσοδο που είχε να θρέψει την οικογένειά του ήταν κάποια μαθήματα BJJ που δίδασκε. Ο τότε προπονητής στην Chute Boxe Rafael Cordeiro όμως απαίτησε να σταματήσει τα μαθήματα και οι δύο τους λογομάχησαν με τον Cordeiro να σφαλιαρίζει τον νεαρό Anderson. Αυτός αποχώρησε, αλλά το θέμα δεν έληξε εκεί... ούτε κατά διάνοια.

Λίγο αργότερα, ο Anderson, με δύο φίλους του πήρε μια καραμπίνα στο χέρι και μπήκε στο γυμναστήριο περιμένοντας τον Rafael Cordeiro για να τον σκοτώσει! Όσο περιμέναν οι δύο φίλοι του άλλαξαν γνώμη και με τα πολλά πολλά τον έπεισαν να ξεχάσει το επεισόδιο και να μην δώσει συνέχεια οπότε και έφυγαν από το γυμναστήριο πριν έρθει ο προπονητής.

Αυτή την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο Silva που δήλωσε ότι: "Η βιογραφία λέει την αλήθεια για τα πάντα που έγιναν από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι σήμερα. Καταγράφει τα πάντα και τα καλά και τα κακά. Λέει την ζωή μου"

Το αστείο είναι ότι σήμερα είναι φίλοι με τον Cordeiro ο οποίος και δεν είχε ιδέα τόσα χρόνια για το περιστατικό αφού το έμαθε και αυτός από την βιογραφία!

Γενικά ο Silva έπαιρνε πολύ σοβαρά το θέμα της φτωχής καταγωγής του αφού πολλές φορές εκνευριζόταν και με Βραζιλιάνους αθλητές όπως ο Belfort ή ο Demian Maia που προέρχονται από την πιο πλούσια πλευρά της Βραζιλίας και ο ίδιος θεωρεί ότι είχαν πολύ πιο εύκολο δρόμο από τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Aπίστευτο: 206 μπουνιές σε 30 δεύτερα από μικρή πυγμάχο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα ο Ken Norton… έσπασε το σαγόνι του Ali! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν οι εγκληματίες αφήνουν τα όπλα και βάζουν τα γάντια! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ