MMA

Ο Amir Khan στο πλευρό των προσφύγων

Ο Amir Khan στο πλευρό των προσφύγων

Ο πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας, Amir Khan, συγκεντρώνει τρόφιμα, σκηνές και άλλα χρήσιμα είδη για να τα δώσει στους πρόσφυγες που βρίσκονται στη Λέσβο.

Οι εικόνες με τους μετανάστες και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν την τραγική κατάσταση την οποία βιώνουν και ήδη έχουν ευαισθητοποιηθεί αρκετοί για να δώσουν τη δική τους βοήθεια.

Ένας από αυτούς είναι ο Amir Khan. Ο πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας μέσα από το ίδρυμα το οποίο διατηρεί ανέλαβε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Ο Amir Khan αποφάσισε να συγκεντρώσει πράγματα πρώτης ανάγκης για αυτούς τους ανθρώπους. Τρόφιμα, ρούχα, σκηνές και διάφορα άλλα αντικείμενα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μεταφερθούν στη Λέσβο για να δώσουν μία προσωρινή λύση στις ανάγκες των προσφύγων.

"Σπαράζει η καρδιά σου να βλέπεις παιδιά να χάνουν τις ζωές τους. Αυτό που είναι πραγματικά ενοχλητικό είναι ότι ξέρουμε πως θα χαθούν και άλλες ζωές αν δεν κάνουμε κάτι. Αυτό το κομβόι είναι ένας καλός τρόπος για όλους να κάνουν κάτι" είπε μεταξύ άλλων ο Amir Khan.

Το κομβόι βοήθειας θα ξεκινήσει την Τρίτη (15/9) από το Μπόλτον της Αγγλίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ