MMA

Νοκ άουτ από το... νοσοκομείο για τον Overeem!

Νοκ άουτ από το... νοσοκομείο για τον Overeem!

Ο Alistair Overeem πήγε στο νοσοκομείο πριν τον αγώνα με τροφική δηλητηρίαση, δεν το είπε σε κανέναν πριν τον αγώνα, μπήκε στο κλουβί και κέρδισε τον Mark Hunt με ΤΚΟ.

Ο Alistair Overeem πήγε στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τροφική δηλητηρίαση, δεν το είπε σε κανέναν πριν τον αγώνα, μπήκε στο κλουβί και κέρδισε τον Mark Hunt με ΤΚΟ στον 3ο γύρο!

Την αποκάλυψη την έκανε ο Dana White αμέσως μετά το UFC 209 ενώ και ο Mark Hunt έσπασε το πόδι του σε κάποια στιγμή στον αγώνα, ίσως και στον πρώτο γύρο! Η μάχη ήταν όπως την περιμέναμε από δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές του Κ-1, έστω και λίγο μεγαλύτερης ηλικίας πια.

Ο Overeem προσπάθησε να αποφύγει με τακτική και τεχνική και τα πολύ δυνατά χτυπήματα του Νεοζηλανδού ενώ ο Hunt, έχοντας το καλύτερο σαγόνι ανοίχτηκε λίγο περισσότερο και πέτυχε ταλίγο πιο δυνατά χτυπήματα στους πρώτους δύο γύρους, αλλά είχε και ο Ολλανδός τις στιγμές του. Ειδικά με τα γόνατα στον 2ο, κάτι που μάλλον έδειχνε το τι θα γίνει στον επόμενο γύρο.

Στον 3ο γύρο ο Overeem κατάφερε να περάσει τα "τιτάνια" γόνατα του στο κλιντς και ακόμη και ο ιδιαίτερα σκληρός Hunt δεν μπορούσε να αντισταθεί στα Uberknees πέφτοντας στο καναβάτσο. Νικητής ο Ολλανδός σε μια σημαντική μάχη για τον ίδιο με φοβερό ΚΟ. Ο Hunt ήθελε από πριν να φύγει από το UFC και έλεγε ότι η διοργάνωση τον "ανάγκασε" να πάρει αυτόν τον αγώνα, οπότε τώρα ίσως να κοιτάξει προς Ιαπωνία μεριά...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mε τον Bo δεν μπλέκεις...με τον Bo:Δείτε τον να βάζει γάντια και να κλωτσά σάκο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ