MMA

Νίκος Σοκώλης: "Σκέφτομαι μόνο τη νίκη στην Πολωνία"

Νίκος Σοκώλης: "Σκέφτομαι μόνο τη νίκη στην Πολωνία"

Ο κορυφαίος middleweight μαχητής στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στην Πολωνία και την διοργάνωση PL MMA τον πάρα πολύ έμπειρο και δυνατόAntoni Chmielewski στα 84 κιλά για την ζώνη της διοργάνωσης στις 19 Ιουνίου.

Λιγότερο από 10 μέρες πριν την μάχη μίλησε στο fightsports.gr για την μεγάλη πρόκληση αλλά και τις σειρήνες του UFC που μπορεί να ακουστούν ακόμη πιο καθαρά αν με το καλό επιστρέψει με την νίκη.

Νίκο πες μας καταρχήν πως πάει η προετοιμασία σου για την μάχη στην Πολωνία

" Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την ευκαιρία που δίνεις όχι μόνο σε μένα αλλά και σε πολλούς αθλητές να εκφραστούν πριν από κάθε Event. Η προετοιμασία πάει πολύ καλά και είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, σωματικά και ψυχολογικά. Κάνω προπόνηση καθημερινά και με την ένταση που χρειάζεται με τους κατάλληλους ανθρώπους".

Ο αντίπαλος σου είναι πολύ έμπειρος και αρκετά δυνατά παιχνίδια στο ενεργητικό του, είναι πρόκληση για σένα να πας να τον κερδίσεις μέσα στην έδρα του;

" Όλα τα παιχνίδια είναι μια πρόκληση για μένα. Ειδικά με έναν τέτοιο αθλητή που έχει μεγάλη εμπειρία. Όσο καλό είναι το επίπεδο που έχει ο αντίπαλος που έχω απέναντι μου τόσο μεγάλο και το κίνητρο μου να νικήσω. Ο αγώνας είναι αγώνας είτε είναι στην έδρα μου είτε στη δική του. Σκέφτομαι μόνο τη νίκη και το πως να φτάσω εκεί".

Από ότι φαίνεται έχει ως όπλο του το τζούντο, έκανες κάτι ιδιαίτερο για να προετοιμαστείς για το στυλ του; Θα κυνηγήσεις να το κρατήσεις στο όρθιο όπου θεωρητικά έχεις και το πλεονέκτημα;

" Έχω δουλέψει αρκετά στην προπόνηση μου σε τέτοιου είδους παιχνίδι και το πως να το αντιμετωπίσω. Θέλω να του επιβάλλω το όρθιο παιχνίδι αλλά από κει και πέρα είναι MMA και είμαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο χάρη στους Sparring partners μου".

Ο Τόνυ παίζει 2 μήνες μετά ξανά στο UFC και μας είπε πως μια νίκη στην Πολωνία θα σε φέρει πολύ κοντά στο να του κάνεις παρέα στο οκτάγωνο. Είναι κάτι που έχεις στο μυαλό σου τώρα; Ότι δηλαδή αυτή η νίκη είναι τόσο σημαντική; Η δεν το σκέφτεσαι ακόμη;

" Είμαι συγκεντρωμένος στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν σκέφτομαι παραπέρα αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι το Event αυτό είναι σημαντικό και ίσως μια '' πόρτα'' προς το Ufc αλλά δεν αποσυντονίζομαι από αυτό. Με νοιάζει το θετικό αποτέλεσμα και από κει και πέρα καλοδεχούμενο ότι προκύψει".

Το κλείσιμο δικό σου

" Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Golden Corner αλλά και το Gracie Barra Greece καθώς και όλους τους συναθλητές σε αυτές τις σχολές που με βοηθούν και με στηρίζουν στην προετοιμασία μου για αυτό τον αγώνα".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ: Ιάπωνας δάσκαλος σπάει στο ξύλο τους μαθητές του μέχρι να μάθουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκόρπισε 35 χιλ. δολάρια σε στριπτιτζάδικο ο Mayweather! (BINTEO)

Mark Kerr: Η ιστορία πίσω από τα ναρκωτικά, τα αναβολικά και την πτώση (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ