MMA

Νίκη και με ΚΟ ποντάρει ο κόσμος στο Joshua vs. Klitschko

Νίκη και με ΚΟ ποντάρει ο κόσμος στο Joshua vs. Klitschko

Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν απομείνει για την πιο ιντριγκαδόρικη μάχη των τελευταίων ετών στα βαριά κιλά της επαγγελματικής πυγμαχίας μεταξύ του Anthony Joshua και του Wladimir Klitschko. (VIDEO)

Anthony Joshua και Wladimir Klitschko θα ρίξουν... μπετά στο χάσμα γενεών που τους χωρίζει και θα μοιραστούν το ρινγκ του ιστορικού "Wembley" μπροστά σε 90.000 κόσμο. Οπαδοί που έφτασαν να πληρώσουν μέχρι και 20.000 ευρώ για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο ενόψει της σαββατιάτικης μάχης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος με τον οποίο στοιχηματίζει ο κόσμος, παγκοσμίως για το συγκεκριμένο ματς. Η πλειοψηφία ποντάρει τα χρήματά της με τέτοιο τρόπο λες και ο Joshua θα μπει να παίξει μόνος του μέσα στο ρινγκ το ερχόμενο Σάββατο.

Οι περισσότεροι έχουν από τώρα κιόλας ποντάρει στη νίκη του Άγγλου ολυμπιονίκη με ΚΟ και αυτό αντικατοπτρίζεται με ποσοστό στο 41% των παικτών. Το 21% όσων στοιχηματίζουν πόνταρε τον οβολό του στη νίκη του Anthony Joshua με ΚΟ από τον πρώτο κιόλας γύρο! Η διαφορά είναι χαώδης καθώς ελάχιστος είναι ο κόσμος που πόνταρε στη νίκη του Ουκρανού, πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Το Fightsports θα δώσει τις δικές του προβλέψεις αμέσως μόλις ζυγιστούν οι δύο κεντρικοί πρωταγωνιστές.

ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ PROMO ΑΠΟ SHOWTIME SPORTS:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ