MMA

Murthel Groenhart το "μαύρο διαμάντι" του Mike Passenier

Murthel Groenhart το "μαύρο διαμάντι" του Mike Passenier

Ο πρωταθλητής του K-1 και ένας εκ των κορυφαίων kickboxer της εποχής μας, o Murthel Groenhart αποτελεί φωτεινό παράδειγμα της ικανότητας του Mike Passenier να φτιάχνει μαχητές από... χρυσάφι. (videos)

Στις 6 Μαΐου ο σπουδαίος προπονητής και ιδρυτής του περίφημου Mike's Gym θα επισκεφθεί τη χώρα μας παραδίδοντας ένα σούπερ εποικοδομητικό και επιμορφωτικό σεμινάριο για τους τυχερούς που θα προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή και να δώσουν το "παρών" σε αυτό το μεγάλο kickboxing μίτινγκ.

Ο Murthel Groenhart έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό και παγκοσμίως φυσικά όταν κέρδισε μέσα στην Αθήνα με... περίπατο τον τίτλο της οκτάδας του K-1. Στον τελικό της 15ης Δεκεμβρίου μοιράστηκε το ρινγκ με τον συναθλητή του στο ολλανδικό dojo Arthur Kushenko.

Εκείνη η περίπτωση ήταν σπουδαία για την ιστορία της προπονητικής στο kickboxing αφού όταν παιζόταν ο τελικός ο Mike Passenier προτίμησε να κάτσει σε μια καρέκλα στη μέση του ρινγκ αφήνοντας τους βοηθούς του να... τρέξουν τους δύο αθλητές του.

Στη συνέχεια ο Groenhart εντάχθηκε στο δυναμικό της κορυφαίας kickboxing οργάνωσης, το GLORY. Ο Ολλανδός με ρίζες από το Σουρινάμ έχει κερδίσει τουρνουά της κατηγορίας welterweight και συνεχώς φλερτάρει με τον τίτλο, χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει τη ζώνη γύρω από τη μέση του για διάφορους λόγους.

Κάποια στιγμή στο μέλλον σίγουρα ο Murthel Groenhart θα γίνει πρωταθλητής του GLORY, καθώς είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως ο συγκεκριμένος παίκτης παρέα με τον σπουδαίο προπονητή του όλο και κάτι προσθέτουν αγώνα με τον αγώνα...

Αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν μερικά από τα μυστικά του Mike Passenier στις 6 Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο Νέου Ηρακλείου!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ