MMA

Μπούμπουλα: "Να πετύχω σε BJJ, grappling και πάλη"

Μπούμπουλα: "Να πετύχω σε BJJ, grappling και πάλη"

Πανελλήνια πρωταθλήτρια στο Brazilian Jiu Jitsu No Gi, αναδείχτηκε η Εύη Μπούμπουλα που αγωνίστηκε στην κατηγορία της στα 56 κιλά όπου πήρε το ασημένιο και στην συνέχεια οι νικήτριες έπαιξαν σε open κατηγορία όπου κατέκτησε το χρυσό!

Πανελλήνια πρωταθλήτρια στο Brazilian Jiu Jitsu No Gi, αναδείχτηκε η Εύη Μπούμπουλα που αγωνίστηκε στην κατηγορία της στα 56 κιλά όπου πήρε το ασημένιο και στην συνέχεια οι νικήτριες έπαιξαν σε open κατηγορία όπου κατέκτησε το χρυσό! Την νεαρή αθλήτρια έχουμε δει και στο κλουβί του MMA Challenge Pro πριν από λίγο καιρό και την ρωτήσαμε πως έζησε την εμπειρία του Πανελληνίου πρωταθλήματος και ποια είναι τα επόμενα σχέδια της.

Είχες μία πολύ καλή παρουσία στο Πανελλήνιο του Brazilian Jiu Jitsu Νο Gi. Είσαι ευχαριστημένη με την απόδοση σου και ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;

Ναι είμαι ευχαριστημένη με την απόδοση μου. Έδωσα 5 εξάλεπτα ματς σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά παρ όλα αυτά τα αποτελέσματα ήταν ευχάριστα. Επόμενοι στόχοι για το χειμώνα είναι το πανελλήνιο jiu jitsu με gi και το πανελλήνιο newaza. Κύριος στόχος όμως είναι το πανευρωπαϊκό της ibjjf στη Ρώμη.

Σε είδαμε και σε αγώνα grappling πρόσφατα στο MMA Challenge Pro. Έχεις σκεφτεί το επόμενο βήμα σου ίσως στις μικτές πολεμικές τέχνες κι αν δουλεύεις και το striking σου;

Δοκίμασατο ΜΜΑ όταν ξεκίνησα τις πολεμικές τέχνες και μάλιστα έχω μια νίκη σε ερασιτεχνικούς αγώνες. Το striking όμως είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει και δεν μου αρέσει οπότε το άφησα. Αντίθετα, ασχολούμαι λίγοκι με την ελεύθερα πάλη. Πέρυσι βγήκα δεύτερη στις νεανίδες. Όμως θέλω να συνεχίσω πιο σοβαρά κι με περισσότερες επιτυχίες κι σε αυτό το άθλημα.

Υπάρχουν κάποιες αθλήτριες που ξεχωρίζεις στις ΜΜΑ και στο Jiu Jitsu που θα ήθελες να αναφέρεις;

Στην Ελλάδα, στο ΜΜΑ ξεχωρίζω την Χριστίνα Καμενιτσα διότι την ζω καθημερινά και βλέπω τον αγώνα της. Στο jiu jitsu, που τα τελευταία χρόνια έχει απήχηση στις Ελληνίδες αθλήτριες, δεν έχω ξεχωρίσει ακόμη κάποια. Στο εξωτερικό βέβαια υπάρχουν αθλήτριεςπου έχουν καταφέρει σπουδαίες νίκες κι αποτελούν είδωλα. Οφείλω όμως να αναφέρω έναν άντρα αθλητή, τον προπονητή μας, Σάββας Καρυπιδη, που αποτελεί πρότυπο για όλους μας με τα κατορθώματά του, την επιμονή του και την αγάπη του για το άθλημα και για την ομάδα.

Ένα μήνυμα τι να περιμένει ο κόσμος από σένα το 2017;

Αν όλα πάνε καλά το 2017 αναμένονταιδυνατοί αγώνες bjj, Grappling κι ελευθέρας πάλης στην Ελλάδα αλλά κι στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Claudia Gadelha είναι η πιο σέξι Βραζιλιάνα στις ΜΜΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το "βουνό" του GOT τρώει 11 γεύματα και 4 κιλά κρέας την ημέρα! (ΦΩΤΟ)

Monique Ricardo: H Jiu Jitsu fighter που θες να σε ρίξει στο… έδαφος (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ