MMA

Μπούκης vs Raymond Daniels στο BELLATOR Kickboxing!

Μπούκης vs Raymond Daniels στο BELLATOR Kickboxing!

Το μεγαλύτερο ματς της καριέρας του θα παίξει στις 9 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Μπούκης. O Στέλιος Πολίτης ήρθε σε συμφωνία με το Bellator Kickboxing και "έκλεισε" τον Έλληνα μαχητή σε αγώνα με τον Raymond Daniels.

Το μεγαλύτερο ματς της καριέρας του θα παίξει στις 9 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Μπούκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Fightsports.gr ο Στέλιος Πολίτης ήρθε σε συμφωνία με το Bellator Kickboxing και "έκλεισε" τον Έλληνα μαχητή σε αγώνα με τον Raymond Daniels!

O Raymond Daniels, ο αρτίστας των ΚΟ θα είναι ο αντίπαλος του Γιάννη Μπούκη στο μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας του στο Bellator Kickboxing που θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου στην πανέμορφη Φλωρεντία.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Daniels διαθέτει ένα εξαιρετικό ερασιτεχνικό backround με κατακτήσεις πολλών παγκόσμιων τουρνουά στον κόσμο, ενώ ως επαγγελματίας έχει διεκδικήσει τον τίτλο της welterweight στο GLORY από τον Holzken κι αυτή τη στιγμή είναι ο ενεργός πρωταθλητής της κατηγορίας στο Bellator Kickboxing!

O Daniels προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες, ενώ στο GLORY έχει καταφέρει να βγάλει ένα από τα καλύτερα ΚΟ στην ιστορία του kickboxing:

Πολίτης και Μπούκης κέρδισαν τον αγώνα με το... σπαθί τους καθώς ο Έλληνας μαχητής παίζει συνεχώς στο εξωτερικό και το όνομά του έχει γίνει γνωστό μεταξύ των κορυφαίων ομοσπονδιών στον κόσμο. Πρόκειται σαφώς για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια που έχει πάρει Έλληνας μαχητής στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί παγκοσμίως από το SPIKE TV.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Μάχιμος ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Δείτε τον σε προπόνηση kickboxing (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ