MMA

Μπούκης: "Άλλαξα κούρεμα, έκανα νέα tattoo και σας περιμένω"!

Μπούκης: "Άλλαξα κούρεμα, έκανα νέα tattoo και σας περιμένω"!

Λιγότερο από 24 ώρες πριν το παιχνίδι του στο Gods of War - WLF, ο Γιάννης Μπούκης έγινε viral σε μαχητικά και ποδοσφαιρικά σάιτ.

Ο "Champ" έκανε τη διαφορά στη ζύγιση του GOW - WLF, καθώς εμφανίστηκε μ' ένα εσώρουχο που έγραφε την περιβόητη ατάκα του Βιεϊρίνια: "Τι είναι αυτό ρε;.." και στο πλάι είχε ένα... όπλο ωσάν Σαββίδης, θέλοντας να διακωμωδήσει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ελάχιστες ώρες πριν τη μάχη του στο main event του κορυφαίου σόου, ο Γιάννης Μπούκης μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports για τον αγώνα του και όχι μόνο...

"Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα που σε αυτό το GOW-WLF βρίσκομαι στο main event της βραδιάς. Όπως και στο προηγούμενο έτσι και σε αυτό έχω να αντιμετωπίσω το αστέρι της Κινέζικης ομάδας (στο προηγούμενο ήμουν αντιμέτωπος με τον Jiao Fukai) και αυτό με εξιτάρει πολύ!

Είμαι ενθουσιασμένος όπως κάθε φορά για την ευκαιρία που μου δίνεται και για την επιλογή να είμαι εγώ στο main event της βραδιάς και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αγώνας μου θα είναι αντάξιος των προσδοκιών σας...", είπε αρχικά ο Μπούκης.

Για το αν ο αγώνας με τον Daniels στο Bellator τον άλλαξε, σχολίασε: "Στον τελευταίο αγώνα μου βρέθηκα στο main event του Bellator Kickboxing απέναντι στον Raymond Daniels. Ένα τέτοιο ματς δεν σε αλλάζει μόνο σαν αθλητή, αλλά σαν άνθρωπο.

Το να αγωνίζεσαι απέναντι στον Daniels, μπροστά σε 10.000 κόσμο είναι κάτι μοναδικό. Από μόνο του ως εμπειρία κάτι τόσο μεγάλο. Σε ωριμάζει, σε δυναμώνει και σε αλλάζει επίπεδο αγωνιστικά! Μόνο θετικά αποκόμισα από αυτή την εμπειρία και σίγουρα πια είμαι διαφορετικός μετά τον αγώνα".

Γενικά για τον αγώνα και τη ζύγιση του στο GOW σχολίασε: "Πέρα από τη μάχη, θέλω ο κόσμος να με βλέπει και να περνάει καλά με την εμφάνισή μου.

Φυσικά και ετοιμάζω κάτι καλό και ξεχωριστό μέσα στο ρινγκ. Κάνω αυτό που αγαπάω και έχω την ίδια όρεξη όπως την πρώτη μέρα. Περνάμε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω οπότε το show δεν θα λείψει και από αυτή την διοργάνωση".

Σχετικά με το αν έχει ήδη έτοιμο ματς για μετά το αυριανό είπε: "Πάντα ετοιμάζουμε με τον δάσκαλό μου το επόμενο βήμα και τον επόμενο σταθμό.

Σίγουρα έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό τον αγώνα που είναι από τους σημαντικότερους που έχουν γίνει στη χώρα μας, αφού αγωνίζομαι για την χρυσή ζώνη της WLF. Ωστόσο, συζητάμε για κάτι μεγάλο ακόμα και πρώτα ο Θεός ελπίζουμε να μας βγει".

Ο Μπούκης δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του στους φαν πριν το πρώτο καμπανάκι: "Ο κόσμος θα πρέπει να είναι στο 'ΔΑΪΣ' στο Μαρούσι στις 24 πρώτα απ' όλα γιατί η κάρτα αγώνων είναι... φωτιά με τα παιχνίδια να είναι ένα κι ένα ξεχωριστά και δυνατά.

Επίσης, ο κόσμος πρέπει να έρθει να δει τον Μπούκη γιατί είναι πιο γυμνασμένος, πιο ψηλός, έχει αλλάξει κούρεμα, έχει κάνει καινούρια τατουάζ και φυσικά αγωνιστικά είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να κατακτήσει την πολυπόθητη ζώνη. Εξάλλου πρωταθλητές είναι πολλοί, ο πρωταθλητής όμως μόνο ένας"!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Viktoriya Moiseyenko: Το πιο "καυτό" κορίτσι του ουκρανικού ταεκβοντό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ