MMA

Μπήκε σε αντιντόπινγκ κοντρόλ η Ronda!

Μπήκε σε αντιντόπινγκ κοντρόλ η Ronda!

Αμερικανικά Μέσα γράφουν πως η Ronda Rousey έχει μπει σε πρόγραμμα επιτήρησης από την USADA και έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο αντιντόπινγκ τεστ.

Αμερικανικά Μέσα γράφουν σήμερα (9/9) πως η Ronda Rousey έχει μπει σε πρόγραμμα επιτήρησης από την USADA και έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο αντιντόπινγκ τεστ. Τα συγκεκριμένα γεγονότα σημαίνουν επιστροφή; Ή όχι...

Συνηθίζεται σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της USADA πως αθλητές που είτε έχουν αποσυρθεί και επιστρέφουν είτε έχουν καιρό να αγωνιστούν και προγραμματίζουν την επάνοδο να περνούν μία περίοδο εξετάσεων από την αρμόδια αρχή για παραβιάσεις κανόνων ντόπινγκ.

Παρότι δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο το πότε και το πού θα κάνει την επιστροφή της η Ronda Rousey σημερινά δημοσιεύματα θέλουν την πρώην πρωταθλήτρια να'χει μπει στα ειδικά προγράμματα και να ελέγχεται από την USADA. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκες έχει ελεγχθεί ήδη δις...

Στο ίδιο πρόγραμμα έχει μπει και ο St.Pierre χωρίς φυσικά να έχει ξεκαθαρίσει και η δική του επιστροφή στο οκτάγωνο. Πάντως με την Rousey και τις συμφωνίες της με το UFC τα πράγματα είναι πολύ απλά σε σχέση με αυτά του Καναδού, καθώς οι δύο πλευρές έχουν και σχεδόν τους ίδιους χορηγούς, ειδικά όσον αφορά το ρουχισμό.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ιστορίες από την κρύπτη: Όταν ο Tyson προσέφερε 10.000$ για να τις παίξει μ’έναν νταή γορίλα!

Δημήτρης Βαρβαρέσος μέσα από την φυλακή: Δεν θα με λυγίσουν!

Χαμός: Αθλήτρια πρώτης γραμμής στην πάλη, γδύθηκε και προκάλεσε πανικό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ