MMA

Μπερδεμένος σε ερωτικό τρίγωνο ο McGregor;

Μπερδεμένος σε ερωτικό τρίγωνο ο McGregor;

Ο πρωταθλητής της featherweight κατηγορίας του UFC, Conor McGregor ήταν λάβρος κατά του Eddie Alvarez και εκείνος απάντησε με μια ατάκα για τον Ιρλανδό που τον έκανε να... δαγκωθεί για τα καλά.

Ο πρωταθλητής της featherweight κατηγορίας του UFC, Conor McGregor ήταν λάβρος κατά του Eddie Alvarez και είπε: "Μετά τον αγώνα η γυναίκα και τα παιδιά δεν θα τον γνωρίσουν..."

Εκείνο ήταν το σημείο που εκνεύρισε πραγματικά τον Eddie, ο οποίος όταν έπιασε τους δημοσιογράφους να ρωτούν για τη μεγάλη ανακοίνωση του Conor μετά τον αγώνα φώναξε: "Μπορώ εγώ να σας πω ποια θα είναι η μεγάλη ανακοίνωση".

Τελικά, μερικά λεπτά αργότερα ένας δημοσιογράφος προκάλεσε τον πρωταθλητή να αποκαλύψει τις προθέσεις του Conor και ο Alvarez παίζει να πέταξε την πιο... κίτρινη ατάκα που έχει πει ποτέ αθλητής για αθλητή: "Ο Conor πρόκειται να αποκτήσει δύο παιδιά, αλλά η γυναίκα του δεν περιμένει δίδυμα. Κάντε τις μαθηματικές πράξεις...".

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο τόσο ο Conor McGregor όσο και ο Dana White δαγκώθηκαν και επικράτησε σιγή ιχθύος στο πόντιουμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η καυτή Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ