MMA

Μουγγός στο Game of Thrones o Conor!

Μουγγός στο Game of Thrones o Conor!

Ο Conor McGregorθα συμμετέχει στην επόμενη σεζόν του Game of Thrones. Το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος του UFC, Dana White.

Δεν είναι φήμη και είναι πραγματικότητα πλέον πως ο Conor McGregor θα συμμετέχει στην επόμενη σεζόν του Game of Thrones . Το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος του UFC, Dana White.

Από τη στιγμή πάντως που διέρρευσε μέσω της HBO ότι ο σούπερ σταρ των ΜΜΑ θα παίξει σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές όλων των εποχών, αν όχι την πιο πετυχημένη, άπαντες τα βάλαμε κάτω για να δούμε ποιο ρόλο μπορεί να παίξει ο Conor.

Όσοι διαβάζουν και τα βιβλία ίσως η φαντασία τους λειτούργησε καλύτερα στην προκειμένη περίπτωση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της τελευταίας στιγμής ο McGregor θα υποδυθεί τον κακό στη νέα σεζόν του "GOT".

Πρόκειται να ενσαρκώσει τον μισθοφόρο "Silence" ο οποίος ανήκει σε μία ομάδα πειρατών οι οποίοι σύμφωνα με το βιβλίο έχουν κόψει τις γλώσσες τους και δεν ΜΙΛΟΥΝ. Πώς γίνεται να έχεις τον McGregor και να μην τον αφήσεις να μιλήσει; Έστω και πατημένος πάνω σε σενάριο...

Τις γλώσσες τους τις έχει κόψει ο επίσης κακός και κομβικός στη νέα σειρά βασιλιάς των "Σιδηρών Νήσων" Euron Greyjoy.

Δεν αποκλείεται πάντως οι σεναριογράφοι να προσπεράσουν τα γραπτά του George R.R. Martin και να δώσουν... φωνή στον Conor, αφού σύμφωνα με το βιβλίο ο "Silence" δεν λέει κουβέντα και γι'αυτό άλλωστε το όνομά του ελληνιστί μεταφράζεται ως: Σιωπή!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Claudia Gadelha είναι η πιο σέξι Βραζιλιάνα στις ΜΜΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το "βουνό" του GOT τρώει 11 γεύματα και 4 κιλά κρέας την ημέρα! (ΦΩΤΟ)

Monique Ricardo: H Jiu Jitsu fighter που θες να σε ρίξει στο… έδαφος (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ