MMA

Μιχαλόπουλος: "Σπουδαία κίνηση να έρθει ο Hemmers στην Ελλάδα"

Μιχαλόπουλος: "Σπουδαία κίνηση να έρθει ο Hemmers στην Ελλάδα"

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος είναι ένας από τους μαχητές που ξέρει τι εστί Nick Hemmers και του ζητήσαμε την άποψη του για το σπουδαίο σεμινάριο που διοργανώνει το Legacy Fight Club, με την βοήθεια του Αιμίλιου Γιαγτζόγλου (QNT Greece).

Ο Natural αγωνίζεται πλέον στο στυλ των μικτών πολεμικών τεχνών, ωστόσο αυτό που τον έχει καθιερώσει στην συνείδηση του κόσμου ως έναν από τους κορυφαίους της χώρας, είναι το kickboxing.

Ο Μιχαλόπουλος προέρχεται από νίκη πριν από λίγους μήνες στο GFC της Θεσσαλονίκης και τα αγωνιστικά του πλάνα για το 2018 θα είναι γεμάτα...δράση.

Ξεκινώντας την κουβέντα με τον αθλητή του EFL, αναφέρθηκε πρώτα στο μεγάλο σεμινάριο του Hemmers που θα είναι μαζί με τον Carlo Dekkers.

"Είναι μία πολύ σπουδαία κίνηση από τον Θανάση Κίλα, με την στήριξη του Αιμίλιου Γιαγτζόγλουνα φέρει τον Nick Hemmers στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετικός προπονητής τον γνωρίζω καλά καθώς έχω προπονηθεί μαζί του αρκετές φορές.

Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να σου μεταδίδει αυτό που θέλει. Θεωρώ ότι είναι πολύ ευχάριστο και χρήσιμο να έρχονται μεγάλη αθλητές και προπονητές στην Ελλάδα για να εξελισσόμαστε.

Θεωρώ ότι πλέον οι Έλληνες έχουν εξελίξει παρά πολύ το kick boxing τους και με έναν σωστό μάνατζερ θα μπορούσαν να παίξουν σε μεγάλες διοργανώσεις",αναφέρει ο Natural που στην συνέχεια μίλησε για τα σχέδια του που αφορούν και αγώνες εκτός συνόρων.

"Εγώ είναι σε συζητήσεις για κάποιους αγώνες περιμένω και την (αντίπαλη) πλευρά για να κλείσουν και να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες.

Τις προτάσεις μου τις έχω κάνει ανοιχτά. Επίσης κοιτάω πάλι να φύγω εξωτερικό Αμερική, Σουηδία. Κοιτάει ο Μοχου για το τι είναι καλύτερο για μας και τον εμπιστεύομαι απόλυτα".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η προπόνηση της καυτής thai fighter Aurora Lz ανασταίνει νεκρούς (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ