MMA

Μιχαλόπουλος για FFC: "Θα νικήσω!"

Μιχαλόπουλος για FFC: "Θα νικήσω!"

Ο εκρηκτικός, Γιάννη Μιχαλόπουλος, επιστρέφει στο ρινγκ έπειτα από τρία χρόνια απραξίας για να δοκιμάσει την τύχη του στις MMA και μάλιστα στο κορυφαίο ευρωπαϊκό promotion του FFC. (VIDEOS)

Ένας από τους πιο φαντεζί και ολοκληρωμένους kickboxer που έχει δει το ελληνικό κοινό, επιστρέφει στο ρινγκ μετά από τρία χρόνια αγωνιστικής απραξίας για να δοκιμάσει την τύχη του στις MMA και μάλιστα στο κορυφαίο ευρωπαϊκό promotion του FFC που έρχεται ξανά στην Αθήνα.

Ο Χρήστος Παπαναγιώτου μετά από δύο KIMBO θα δώσει ξανά την ευκαιρία στους φαν να δουν τον Γιάννη Μιχαλόπουλο να αγωνίζεται...

Τελευταία φορά είδαμε τον Γιάννη Μιχαλόπουλο να παίζει στην οκτάδα του KIMBO την οποία και κατέκτησε ενώ αμέσως μετά ξεκίνησε τις προετοιμασίες για να φύγει στις ΗΠΑ. Το έκανε και φιλοξενήθηκε σε μία από τις καλύτερες σχολές ΜΜΑ στον κόσμο. Η ώρα της επιστροφής όμως έφτασε και ήρθε η στιγμή να δούμε τον Γιάννη Μιχαλόπουλο στο ντεμπούτο του στις μεικτές πολεμικές τέχνες.

Το match up είναι τρομερό για τους οπαδούς των μαχητικών στην Ελλάδα, αφού ο Παπαναγιώτου έφτιαξε το Μιχαλόπουλος vs. Παπαδημητρίου aka Μοϊκανός , ένα ματς που ο κόσμος θα έβλεπε στην οκτάδα του KIMBO (σ.σ. στο στυλ του kickboxing βεβαίως τότε) αλλά όλοι θυμόμαστε ότι ο μαχητής από την Εύβοια είχε σπάσει το χέρι του και τη θέση του πήρε ο Αβραμίδης.

Σήμερα στο Fightsports θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε την πρώτη προ αγώνος τοποθέτηση του Γιάννη Μιχαλόπουλο με φόντο την επιστροφή του από τις ΗΠΑ και τον αγώνα του στο FFC κόντρα στον "Μοϊκανό" στις 11 Μαρτίου. Διαβάστε τι μας απαντάει επίσης στο ερώτημα περί επιστροφής στο kickboxing.

-Επιτέλους! Ο κόσμος περίμενε πως και πως να σε δει να αγωνίζεσαι; Πώς ένιωσες διαβάζοντας όλα τα σχόλια που με το καλημέρα σε καθαρίζουν ως φαβορί τις μάχης σου;

-Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από σχεδόν τρία χρόνια εκτός αγώνων σε μία από τις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης, όπως επίσης και για το γεγονός πως θα παίξω μπροστά σε όλο αυτό τον κόσμο και τους φίλους μου που με στηρίζουν και πιστέψτε με είναι πολλοί. Ένιωσα θετικά που με καθορίζουν ως το φαβορί, αλλά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό γιατί κάθε αντίπαλο τον βλέπω με την ίδια σοβαρότητα είτε είμαι είτε όχι το φαβορί.

-Ποια τα σχόλια σου όσον αφορά το FFC και τον αντίπαλό σου;

-Είχα πάει πέρυσι να δω το FFC και μου άρεσε πάρα πολύ. Χαίρομαι που φέτος θα συμμετάσχω και εγώ σε αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση και γι'αυτό ευχαριστώ ιδιαίτερα τον μάνατζερ μου Μάρκο Νταουκάκη που σε συνεργασία με τον Χρήστο Παπαναγιώτου. Όσον αφορά τον αντίπαλό μου είναι ένας πολύ καλός αθλητής. Αυτόν τον αγώνα τον ήθελε ο κόσμος όταν έπαιζα kickboxing... Θα μπορούσαμε να βρεθούμε στην οκτάδα του KIMBO, αλλά τραυματίστηκε. Από εκεί και πέρα, περιμένω πως και πως τον αγώνα μας για να ξανά δείξω ποιος είμαι! Εννοείται πως θα κερδίσω (γέλια)...

-Στο kickboxing θα κάνεις στροφή εφόσον υπάρχει η σωστή πρόταση ή το ΜΜΑ είναι μόνιμο πλέον για σένα;

-Δεν έχω αποκλείσει το kickboxing. Εννοείται πως θα επέστρεφα αν υπήρχε καλή πρόταση και αν θα μπορούσα να συνεργαστώ ξανά με τον δάσκαλό μου Ιωάννη Θεοφάνους. Προς το παρόν θα κάνετε καιρό να με δείτε στο kickboxing γιατί θέλω να δουλέψω στις ΜΜΑ και να γίνω ένας ολοκληρωμένος μαχητής ώστε να φτιάξω καλό ρεκόρ και όταν και αν καταφέρω να φύγω πάλι στην Αμερική να μπορώ να "πουλήσω" αλλιώς το ρεκόρ μου. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω εξίσου καλά και στις ΜΜΑ.

-Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ'όλα την οικογένειά μου για όλη τη στήριξη που μου παρέχει τόσα χρόνια σ'ένα δύσκολο άθλημα. Την ομάδα μου στο EFL Academy και τους προπονητές μου Δημήτρη "Μόχου" Παπακωνσταντίνου και τον Ηρακλή Μέρτογλου. Επίσης, τον γυμναστή μου Σταμάτη Λένη και τους συναθλητές μου. Τους χορηγούς μου φυσικά, QNT και τον Αιμίλιο Γιατζόγλου, το Sport Physio του Μιχάλη Σιούλη, την Athlon του Νίκου Γεωργούδη. Ευχαριστίες στον Νίκο Βασιλόπουλο με το "Nikos Vasilopoulos Hair Dressing" και τον Γιώργο Παπαμιχαλόπουλο. Θέλω επίσης επίσης να ευχαριστήσω για ότι μου έχει προσφέρει ο δάσκαλος Ιωάννης Θεοφάνους και τους Γκίκα, Κελέκη και Μανώλα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mε τον Bo δεν μπλέκεις...με τον Bo:Δείτε τον να βάζει γάντια και να κλωτσά σάκο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ:

#Giannis"thenatural"#Michalopoulos#speedtechnics#powerpunches#powerround#mmarules#eflacademy#teammoxou#teamthenatural#11march#staytuned

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Michalopoulos (@thenaturalmichalopoulos) στις



Just finished the hard mma sparring. Pale is ready for his fight next week and I also feel ready to fight soon. #Giannis"thenatural"#Michalopoulos#teammoxou#eflmmaacademy#allforthewin#mmarules#qntgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Michalopoulos (@thenaturalmichalopoulos) στις





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ