MMA

Mike Tyson: "Είχα να κάνω σεξ 5 χρόνια γιατί ήμουν ηλίθιος"

Mike Tyson: "Είχα να κάνω σεξ 5 χρόνια γιατί ήμουν ηλίθιος"

Ο Mike Tyson σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι δεν έκανε σεξ για πέντε χρόνια επειδή του είπαν ότι πυγμαχία και γυναίκες δεν πάνε μαζί. (VIDEO)

O Mike Tyson έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Graham Bensinger όπου αρχικά, μιλάει πολύ σωστά για τον φόβο τον οποίο χαρακτηρίζει ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό στα μαχητικά αθλήματα και στην πυγμαχία, τον φόβο να μην χάσει και ντροπιαστεί, τον φόβο να μην αποτύχει που τον έκανε να είναι επιθετικός και να λέει ότι "θα σκοτώσει τον αντίπαλο του" για να μην δείξει τον φόβο του.

Στη συνέχεια απαντάει και για μια παλιότερη δήλωση του ότι δεν έκανε σεξ για 5 χρόνια συνειδητά. "Ναι γιατί ήμουν ηλίθιος. Απλά άκουσα ότι άλλοι μου είπαν. Γυναίκες και πυγμαχία δεν ταιριάζουν και θα σου κάνουν ζημιά. Μπήκα σε αυτό το άθλημα ως ένας τελείως άμυαλος άνθρωπος που είχε τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση που έψαχνε την δόξα στα 12 του γιατί η ζωή του πήγαινε χαμένη."

Όταν ο Mike Tyson ανοίγεται και μιλάει για τα χρόνια εκείνα που ήταν ένας "δαίμονας" μέσα και έξω από τα ρινγκ, και είναι ειλικρινής και φαίνεται ευάλωτος και ανοίγει τα χαρτιά του, όλος ο κόσμος πρέπει να ακούει.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πατέρας βάζει πυγμάχο να δείρει τον γιο του για να του βάλει μυαλό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το καυτό Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η κόρη του Βαν Νταμ θα σε δείρει και θα σου αρέσει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ