MMA

Μήνυση στον Pacquiao και την ομάδα του!

Μήνυση στον Pacquiao και την ομάδα του!

Σε μια κίνηση που σπανίζει στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων προχώρησαν δύο από τους θεατές που βρέθηκαν στο MGM grand arena για το Maypac Superfight το περασμένο Σάββατο.

Οι δύο τους κατέθεσαν ομαδική μήνυση προς τον Manny Pacquiao και τον μάνατζερ του Bob Arum γιατί απέκρυψαν τον τραυματισμό στον ώμο του αθλητή όταν υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα λίγο πριν τον αγώνα!

Αν ρωτάτε τι τους ενδιαφέρει αυτούς τι έκανε ο Pacquiao με την υγεία του, υποστηρίζουν ότι παίζοντας παράνομα με τραυματισμένο ώμο αλλά προσποιούμενος τον υγιή, έδωσε λανθασμένα την εντύπωση στους θεατές που πλήρωσαν τουλάχιστον χιλιάδες δολάρια για τα εισιτήρια, ότι θα δούνε έναν αγώνα με τους αθλητές στο 100% τους. Ουσιαστικά λένε ότι ξεγελάστηκαν από την ομάδα του Pacquiao για να πληρώσουν κανονικά τα εισιτήρια τους και μετά τους πρόσφεραν μια απόδοση κατώτερη του αναμενόμενου λόγω του τραυματισμού. Κάτι που σε μέσες άκρες είπε και η ομάδα του Pacquiao για να δικαιολογήσει την ήττα από τον Mayweather.

Το αν θα προχωρήσει η μήνυση είναι άγνωστο αλλά η πλευρά του Pacquiao υποστηρίζει ότι θα απορριφθεί πριν κάνει πάει στο δικαστήριο.

Ο Φιλιππινέζος πυγμάχος υποστηρίζει ότι τραυματίστηκε ένα μήνα πριν τον αγώνα και ο δεξής του ώμος ήταν μόνο στο 60%. Μάλιστα τόνισε ότι ζήτησε να του κάνουν μια αντιφλεγμονώδη ένεση πριν τον αγώνα, που σύμφωνα πάλι με τους ίδιους, βάση νομοθεσία προβλέπεται, αλλά ο υπεύθυνος της επιτροπής για άγνωστους λόγους το απέρριψε. Μάλιστα ο Pacquiao πρόσθεσε ότι στο 4ο γύρο τραυμάτισε ακόμη περισσότερο τον ώμο και ήταν πολύ κοντά στο να σταματήσει τη μάχη. Ο Pacman αναμένεται να εγχειριστεί αυτή τη βδομάδα και να μείνει εκτός 9 με 12 μήνες! Στην επιστροφή του μπορεί να τον περιμένει το rematch με τον Floyd.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν το μπούλινγκ πάει στραβά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιχάλης Ζαμπίδης: Γιατί βάζει τέλος στην καριέρα του (ΒΙΝΤΕΟ);

Μαϊμού «δέρνει» τύπο που την κοροϊδεύει! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ