MMA

Μέχρι και οι Ολλανδοί αμφισβητούν την ήττα του Χιώτη

Μέχρι και οι Ολλανδοί αμφισβητούν την ήττα του Χιώτη

Σε μία εξαιρετικά κοντινή μάχη, όπως την χαρακτηρίζουν όσοι την είδαν, ο Δημήτρης Χιώτης ηττήθηκε από τον αήττητο αντίπαλό του Mark Trijsbirg. Μέχρι και οι Ολλανδοί αμφισβητούν την ήττα.

Ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι πραγματοποίησε εκτός συνόρων ο "Panthro" χωρίς όμως να γευτεί τη χαρά της νίκης. Ο Χιώτης έπαιξε πέντε γύρους με τον Ολλανδό αντίπαλό του, Mark Trijsbirg, ο οποίος τονίζουμε ξανά πως δεν έχει χάσει ποτέ στην καριέρα του.

Όσοι παρακολούθησαν το ματς αμφισβητούν την ήττα αυτή θεωρώντας πως ο Χιώτης άξιζε περισσότερο το ματς από τονMark Trijsbirg που ήταν και... γηπεδούχος. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η δημόσια τοποθέτηση του Mejiro Gym που αναφέρει ότι ο Έλληνας μαχητής ίσως και να μην είναι ο ηττημένος της βραδιάς:

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο έμπειρος τεχνικός και προπονητής του Χιώτη, Νάσος Αργυρόπουλος. Ο κόουτς του "Panthro" αποθέωσε τον μαχητή του γράφοντας χαρακτηριστικά πως πολέμησε σαν Έλληνας:

"Είμαι πραγματικά περήφανος για τον αγώνα του Δημήτρη . Αγωνίστηκε σαν πραγματικός Έλληνας μαχητής για 5 γύρους απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο και για μένα κέρδισε. Συνεχίζουμε γιατί αυτό που μετράει είναι η εξέλιξη και η συνεχής βελτίωση. Ευχαριστούμε πολύ όλους για τη στήριξη".

Σαφώς, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το βίντεο του αγώνα καθώς με τα συμφραζόμενα αντιλαμβανόμαστε πως και ο Χιώτης αδικήθηκε αλλά και πως το ματς ήταν εντυπωσιακό.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αποκλειστικό: Προς Άγιο Δομήνικο και Survivor o Μιχάλης Ζαμπίδης!

Priscilla Herrera: To καυτό κορίτσι- λάστιχο του Jiu Jitsu (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Υπέγραψαν το πιο Sexy Ring Girl για να παίξει ΜΜΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ