MMA

Μεγάλη μάχη στην Πολωνία για τον Νίκο Σοκώλη!

Μεγάλη μάχη στην Πολωνία για τον Νίκο Σοκώλη!

Ο κορυφαίος middleweight μαχητής στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στην Πολωνία και την διοργάνωση PL MMA τον πάρα πολύ έμπειρο και δυνατόAntoni Chmielewski στα 84 κιλά για την ζώνη της διοργάνωσης στις 19 Ιουνίου!

ΟChmielewski έχει συνολικά 41 ΜΜΑ μάχες, με 29 νίκες και 12 ήττες ενώ οι περισσότερες από αυτές έχουν γίνει σε πολύ δυνατές διοργανώσεις όμως είναι το PL MMA, αλλά κυρίως το επίσης Πολωνικό KSW το οποίο είναι ίσως η καλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη μαζί με το Cage Warriors, σίγουρα η πιο εμπορική και επιτυχημένη οικονομικά.

Εξάλλου πρόσφατα μια αθλήτρια που βγήκε από αυτές τις δύο διοργανώσεις, η Joanna Jedrzejczyk έγινε πρωταθλήτρια του UFC ενώ και άλλοι Πολωνοί μαχητές κάναν το βήμα στο UFC με επιτυχία.

Έτσι και ο αντίπαλος του Νίκου Σοκώλη δεν πάει πίσω. Έχει κερδίσει αθλητές όπως ο Dion Starring που έχει παίξει με τον Cormier στο Strikeforce και έχει αντιμετωπίσει γενικά μεγάλα ονόματα ενώ έχασε μόλις στα ημιτελικά της 8αδας του KSW από τον μετέπειτα πρωταθλητή και νυν UFCerJan Błachowicz.

Έχει ως βάση του το τζούντο και ειδικεύεται στις υποταγές αφού από τις 29 νίκες του οι 17 είναι με tapout. Μιλάμε για μια πολύ σημαντική μάχη για τον Νίκο Σοκώλη που έχει ένα σερί 4-0 στο Sherdog και με μια ακόμη νίκη ενάντια σε έναν μαχητή με αναγνωρίσιμο όνομα και μετρήσιμο ρεκόρ το UFC δεν θα είναι ιδιαίτερα μακριά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Οι καυτές βουτιές της Καλέργη και το μήνυμα στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθήματα ζωής: Χωρίς χέρι και πόδι άντρας της χρονιάς και χορευταράς (ΒΙΝΤΕΟ)

10 fitness models που θα ήθελες να δεις με γάντια (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ