MMA

Με τον Muhareb ο Μάρκου στηΘεσσαλονίκη

Με τον Muhareb ο Μάρκου στηΘεσσαλονίκη

Με τον Rhassan Muhareb θα αγωνιστεί ο Φλωριάν Μάρκου στην Θεσσαλονίκη και την νέα διοργάνωση Armageddon, στις 17 Δεκεμβρίου.

O Δανός μαχητής έχει αγωνιστεί μια φορά στο GLORY όπου έχασε από τονAbdou Karim Chorrτον περασμένο Απρίλιο. Σύμφωνα με την διοργάνωση έχει 68 νίκες με 34 ΚΟ και 22 ήττες ενώ το 2009 αντιμετώπισε τον Μιχάλη Ζαμπίδη χάνοντας με απόφαση.

Πρόκειται για έναν αρκετά έμπειρο και δυνατό kickboxer και Thai Fighters, με τον Φλωριάν Μάρκου να έρχεται φορμαρισμένος φουλ, και από την νίκη του στο GFC 7 αλλά και τις δυνατές επιτυχίες που είχε νωρίτερα στο kickboxing στην Ελλάδα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Ο Φλωριάν Μάρκου στις 17 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη έχει την πιο δύσκολη δουλειά από την αγωνιστική επιστροφή του και μετά. Ο μάνατζερ του Μάρκου και επικεφαλής του KIMBO Management, Χρήστος Παπαναγιώτου, για ακόμα μία φορά κάνει το θαύμα του και φέρνει στην Ελλάδα, μέσα από τις πραγματικά πολύπλευρα κορυφαίες επαφές που έχει στο εξωτερικό, ακόμα ένα μεγάλο όνομα στην Ελλάδα με ένα ρεκόρ αγώνων που ... τρομοκρατεί.

Mετά τον Hasan Toy φέρνει για τον 'TNT' τον Rhassan Muhareb που συνολικά έχει 140 (!) αγώνες με μόλις 22 ήττες, είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στη Δανία και στα χέρια και τα πόδια του έχει αγώνες που πολλοί θα ζήλευαν.

Έχει παίξει απέναντι σε αντιπάλους όπως ο δικός μας Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Yodsenklai Fairtex, o Fabio Pinto, o Chachid Oulad El Hadj και πολλοί πολλοί άλλοι. Έχει επίσης εμπειρία και από αγώνες ΜΜΑ και διαδικτυακά μπορείτε να βρείτε αρκετούς αγώνες του και εκεί.

Promotions που τον έχουν φιλοξενήσει είναι αυτά όπως του GLORY πριν λιγο καιρό, καθώς και τα A1, K-1,Tatneft Cup. Διαθέτει πολυάριθμες ζώνες με πιο πρόσφατη αυτή στο WLF. Είναι εξαιρετικά σκληροτράχηλος μέσα στα σχοινιά, προκλητικός και στοχεύει πάντα να πετυχαίνει σούπερ εντυπωσιακά τελειώματα .

Με τον Μάρκου θα αναμετρηθεί φυσικά σε μάχη Κ-1 σε 3 γύρους των 3 λεπτών στο Ιβανόφειο της Θεσσαλονίκης στις 17 Δεκεμβρίου στα πλαίσια της πρώτης διοργάνωσης με τον τίτλο 'Armageddon'.

O μαχητής του Γιώργου Αρμάγου και του 'Armagos Gym' εμφανίζεται εξαιρετικά ικανοποιημένος με αυτό το matchmaking αφού θα είναι η πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο στο FFC που θα μπει στο ρινγκ με έναν μαχητή αντίστοιχου πάθους και τρέλας για ξύλο όπως εκείνος.

Ο Μάρκου που αποτελεί αυτή την στιγμή δίχως αμφιβολία το πιο καυτό εγχώριο όνομα στον χώρο του Kick Boxing με την μεγαλύτερη fan base εντός των τειχών, όπως είδαμε πρόσφατα και στο 'GFC 7', αναμένεται να κλείσει την χρονιά με μια αληθινή ματσάρα και στόχο να παραμείνει φυσικά αήττητος στη χρονιά".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Οι αλλαγές του τρόμου: Δείτε πως επιδρούν τα αναβολικά στο σώμα ενός bodybuilder (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο: Θύμα ληστείας με μαχαιριές Έλληνας πυγμάχος στο Μεξικό (BINTEO)

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)


Mike Zambidis vs Rhassan Muhareb από Vrohopoios
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ