MMA

Με φόντο το 3-0 αναχώρησε για Ελβετία ο Μάρκου

Με φόντο το 3-0 αναχώρησε για Ελβετία ο Μάρκου

"Πέταξε" με προορισμό την Ελβετία πριν από λίγα λεπτά ο Φλοριάν Μάρκου, έχοντας στο πλευρό του το team του αλλά και την παρακαταθήκη του 3-0. (φωτογραφία)

Ο δημοφιλής μαχητής ταξιδεύει με προορισμό το Όλτεν εκεί όπου καλείται να παίξει το τρίτο, επαγγελματικό ΜΜΑ ματς της καριέρας του. Στόχος του Μάρκου είναι να γράψει μία ακόμη νίκη και να συνεχίσει αήττητος με παρακαταθήκη το 3-0 την πορεία του στις μεικτές πολεμικές τέχνες.

Αντίπαλος του μαχητή από το "Armagos Team" θα είναι ο Γεωργιανός Gia Barkalia που έχει εμπειρία από αγώνες σε δυνατά promotion του εξωτερικού.

Η διοργάνωση που φιλοξενεί τον Μάρκου ονομάζεται "The Story" και στην ίδια κάρτα θα δούμε και τον Λεβάν Γκουρούλι να αγωνίζεται το ερχόμενο Σάββατο, 27 Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μάρκου είναι 2-0 στην ΜΜΑ επαγγελματική του καριέρα, έχοντας τελειώσει τις μάχες του με ΤΚΟ και υποταγή αντίστοιχα. Επίσης, τονίζουμε ότι στις 10 Ιουνίου στο Περιστέρι θα γίνει το ματς με τον Σταμάτη Μπιτάκο στο No Limits "Bitakos vs. Marku" στο στυλ των μεικτών πολεμικών τεχνών σε κλουβί!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Kινέζος μάστερ των πολεμικών τεχνών τραβάει λεωφορείο με τα γεννητικά του όργανα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ