MMA

McGregor: "Τα @@ μου, η δύναμή μου"

McGregor: "Τα @@ μου, η δύναμή μου"

Συνέντευξη στο περιοδικό CQ παραχώρησε ο απόλυτος σταρ των ΜΜΑ παγκοσμίως Conor McGregor και εκείνος απάντησε για πολλά ζητήματα, μεταξύ άλλων για τον Mayweather και τον Donald Trump.

Συνέντευξη στο περιοδικό CQ παραχώρησε ο απόλυτος σταρ των ΜΜΑ παγκοσμίως Conor McGregor. Το Fightsports επιχειρεί να μαζέψει τα σημαντικότερα κομμάτια της μακροσκελούς συνέντευξης και συγκεντρώνεται στα λόγια του Ιρλανδού για το παιδάκι που περιμένει η σύζυγός του, τον Mayweather και τον Donald Trump.

Ο δημοσιογράφος που ασχολήθηκε με τη συνέντευξη εννοείται πως δεν μπορούσε να μην ρωτήσει τον Conor σχετικά με τον Floyd Mayweather.

Ο Ιρλανδός εστίασε περισσότερο στο... μικρό κεφάλι του αήττητου παγκόσμιου πρωταθλητή της πυγμαχίας και είπε: "Η γροθιά μου είναι μεγαλύτερη από το κεφάλι του, σοβαρά. Όταν χτυπάω κάνω ζημιά στον αντίπαλο, τον ρίχνω αντίπαλο. Εάν χτυπήσω αυτόν τον άνθρωπο στο κεφάλι σίγουρα θα ψάχνει να το βρει μετά. Όταν πετύχω το μικρό του κεφάλι θα το ξεκολλήσω από τους ώμος κιόλας".

Σχετικά με τον δεύτερο αγώνα του με τον Nate Diaz ,ο Conor McGregor εστίασε στη δύναμή του λέγοντας "Ο Nate ήταν 200 lbs. στο παιχνίδι μας. Όταν τον χτυπούσα, ήταν όπως ένας ελεύθερος σκοπευτής σε πετυχαίνει ανάμεσα στα μάτια. Αυτή είναι η δύναμή μου...".

Όσον αφορά από πηγάζει αυτή η δύναμη, ο Conor λέει: "Έρχεται από τα @@... Εμπιστεύομαι τη δύναμη μου και όταν σε χτυπήσω, ξέρω ήδη ότι θα πέσεις".

Ερωτηθείς για τον Donald Trump και το γεγονός πως έχει πολλούς ανθρώπους να τον μισούν, ο Ιρλανδός σημείωσε: "Όλοι τον δείχνουν με το δάχτυλο. Όταν θες να πετύχεις κάτι, κάνε το σωστά. Μην σπαταλάς ενέργεια να κατηγορείς τους άλλους. Σπατάλησε ενέργεια για να το πετύχεις. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση. Το να κατηγορείς όμως συνεχώς χωρίς να δρας δεν κάνει καλύτερη τη ζωή σου."

Για το πρώτο του παιδί που σύντομα θα' ρθει στον κόσμο, ο McGregor είπε: "Εάν πλησιάσουν όταν έχω το παιδί μου αγκαλιά, όπως κάνουν τώρα για φωτογραφίες, τότε θα κάποιος θα χτυπήσει άσχημα".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Scarlett Johansson θα εύχεσαι μια μέρα να σε… δείρει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Aθλήτρια του UFC το...τερμάτισε βάζοντας παντελόνι! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ