MMA

McGregor: "Ποια στεροειδή; Είμαι απλά ένα κτήνος"

McGregor: "Ποια στεροειδή; Είμαι απλά ένα κτήνος"

"Πόλεμος" δηλώσεων ανάμεσα στον Diaz και τον McGregor στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν το βράδυ της Τετάρτης (24/2) ενόψει του μεταξύ τους αγώνα, με αφορμή τα αναβολικά.

Επεισοδιακή ήταν όπως αναμενόταν η χθεσινοβραδινή συνέντευξη Τύπου των McGregor - Diaz. Το fightsports.gr παρακολούθησε τη διαδικασία και θα σας γεμίσει τη μέρα με τη μεγάλη, πρώτη μάχη που έδωσε το... Stockton με το Δουβλίνο.

Ξεκινάμε την ανάλυσή μας ίσως από τις πιο σοβαρές δηλώσεις των δύο πρωταγωνιστών και αυτή ανήκει στον Nate Diaz ο οποίος κατηγόρησε τόσο τον Ιρλανδό όσο και ολόκληρο το UFC πως κλείνει τα μάτια στη διακίνηση των στεροειδών μεταξύ των μαχητών: "Παίρνεις στεροειδή! Όλοι στο UFC παίρνετε στεροειδή... "

Τις κατηγορίες του ο Diaz τις πέταξε όταν η κουβέντα πήγε στα κιλά που κλείστηκε ο αγώνας με τον McGregor να λέει πως δεν τον ενδιαφέρουν τα κιλά! Τότε ο Nate είπε αυτά που διαβάσατε παραπάνω με τον Ιρλανδό όμως να μην τα αφήνει έτσι και να βγαίνει στην αντεπίθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μην μου λες εμένα για στεροειδή και μην μπερδεύεις το όνομά μου με αυτά είμαι 100% εναντίον".

Δεν στάθηκε όμως μόνο εκεί ο Conor θυμίζοντας στον Nate ότι δύο συναθλητές του από την ίδια του την ομάδα δηλαδή είχαν πιαστεί από την επιτροπή για χρήση παράνομων αναβολικών ουσιών: "Ο Melendez και ο Shields πιάστηκαν με αναβολικά Nate! Τα δικά σου τα παιδιά οι συναθλητές σου. Μήπως δεν το γνώριζες; Το γνώριζες ή όχι; Μην μου λες μ..."

Η απάντηση του μαχητή από το Stockton μονολεκτική: "Παίρνεις στεροειδή!"

Για να απαντήσει ο Conor ειρωνικά: "Σίγουρα παίρνω..." και να συμπληρώσει "Όχι φίλε απλά είμαι ένα κτήνος"...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Έστειλανδάσκαλοπολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ