MMA

Mcgregor: "O Mayweather χρειάζεται εμένα, όχι εγώ αυτόν"

Mcgregor: "O Mayweather χρειάζεται εμένα, όχι εγώ αυτόν"

Ο Ιρλανδός featherweight πρωταθλητής του UFC μίλησε για πρώτη φορά για την φημολογούμενη μάχη με τον Floyd Mayweather στην συνέντευξή του στο ESPN.

"Αυτός ήταν που έβγαλε την φήμη"είπε ο Ιρλανδός. "Αυτός παίρνει 100.000.000 και εγώ 7; αυτή είναι μείωση μισθού για μένα, εγώ δεν κάνω τέτοια. Νόμιζα ότι όλα τα λεφτά είναι στο μποξ; 7 εκατομ. είναι αστεία προσφορά. Μιλάει για 100.000.000, τόσα μιλάω και για μένα. Είμαι 27 χρονών και είμαι στη μέση ενός συμβολαίου 100 εκατ. $. Στα 27 του ο Floyd ήταν στην undercard του Oscar de la Hoya. Κάντε την σύγκριση."

"Ποιος δεν θέλει να κατακτήσει και τους δύο κόσμους. Αυτός γερνάει. Έχω τον όγκο, έχω το reach, έχω το ύψος. Έχω τα νιάτα. Αυτός με χρειάζεται όχι εγώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Με ποιόν άλλων θα παίξει; Αν παίξει με κάποιον πυγμάχο ξαφνικά η αμοιβή του θα πέσει. Με χρειάζεται. Αν θέλει να μιλήσουμε ας μιλήσουμε αλλά εγώ έχω τον έλεγχο".

Σίγουρα θα έχουμε απάντηση από Floyd αλλά όπως σας είπαμε θα πάρει πολλά λεφτά για να πείσει τον Mcgregor και αυτός που πραγματικά κάνει το κουμάντο είναι το UFC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Αθηνά Ευμορφιάδη: Είναι το πιο σέξι κορμί στα μαχητικά αθλήματα (ΦΩΤΟ)
Fat Joe: "Δέκα μπράβοι μας παρακαλούσαν να σταματήσουμε τον άγριο και ξυπόλητο Tyson!"
Ελληνίδα αθλήτρια του Ταε κβον ντο ποζάρει και σοκάρει (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ