MMA

Mayweather vs Golovkin: Το ματς που πρέπει να γίνει

Mayweather vs Golovkin: Το ματς που πρέπει να γίνει

Ο Floyd Mayweather έχει ανακοινώσει την αμετάκλητη απόσυρση του από το μποξ, ωστόσο όλοι οι φαν της πυγμαχίας ήθελαν ένα κερασάκι στην τούρτα που δυστυχώς δεν μπήκε απέναντι στον Manny Pacquiao.

Ο λόγος ήταν πως πολλοί θεώρησαν πως το παιχνίδι δεν είχε θέαμα όμως ο Money έκανε το χρέος του, κλείνοντας μια τεράστια καριέρα απέναντι στον άσημο Andre Berto. Η επιλογή του τελευταίου αντιπάλου δεν άρεσε ούτε στους ίδιους τους υποστηρικτές του αήττητου πυγμάχου και όσο ανεβαίνουν οι μετοχές του Gennady Golovkin τόσο ο κόσμος θα ζητά την επιστροφή του Floyd για ένα ματς-κορυφή με τον Καζάκο.

Το να υποθέτεις πως ο Golovkin θα κερδίσει εύκολα ένα τέτοιο παιχνίδι, φυσικά και είναι λάθος, διότι ο Mayweather μέχρι τώρα παρέμεινε αήττητος διότι ήταν ο κορυφαίος μποξέρ στα κιλά του και όχι τυχαία, τα ρεκόρ μιλούν από μόνα τους.

Ο Καζάκος από την άλλη, όντως είναι εντυπωσιακός αλλά με τους παίκτες που έχει παίξει έως τώρα δεν μπορεί κάποιος να τον κατατάξει στην κορυφή.

Εφόσον κερδίσει έναν εκ των Cotto η Canelo το επόμενο διάστημα, τότε ναι μπορεί να λογίζεται στους κορυφαίους, όμως το matchmaking- φωτιά θα ήταν αυτό με τον Money που θα έδινε την δυνατότητα στον ίδιο να κλείσει και τα τελευταία στόματα που τον αμφισβητούν ενώ ο Golovkin πέρα από την γερή οικονομική μπάζα που θα έκανε, αν κέρδιζε θα έμπαινε στο πάνθεον των πυγμάχων που σταμάτησαν τον μεγάλο Floyd Mayweather.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Το νορμάλ πάρτι του Mayweather με γυμνές και δολάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

5 καυτές Ελληνίδες που θα ήθελες να δεις στο κλουβί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ