MMA

Mayweather: "Η Rousey θα επιστρέψει δυνατότερη!"

Mayweather: "Η Rousey θα επιστρέψει δυνατότερη!"

O Floyd Mayweather έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη Ronda Rousey μετά την ήττα της από την Holm.

Άκυρο έβγαλε στον 50 Cent ο Floyd Mayweather όσον αφορά την φωτογραφία που... ανέβασε ο πρώτος στα social media, δείχνοντας την Rousey στην αγκαλιά του "Rocky" στην σκηνή συγκεκριμένα που ο Stallone κρατάει στα χέρια του τον νεκρό, μετά την μάχη με τον Drago, Creed.

Ο αήττητος, παλαίμαχος πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας διέψευσε μέσω δηλώσεών του πως αυτός ζήτησε από τον ράπερ να "σηκώσει" την επίμαχη φωτογραφία, αναφέροντας: "Δεν είπα ποτέ σε κανέναν να πει το οτιδήποτε αντί για μένα. Εάν έχω κάτι να πω θα το πω στα ίσα όπως κάνω αυτή τη στιγμή".

Για την ήττα λοιπόν της Rousey από την Holm ο Mayweather μόνο ειρωνικά δεν μίλησε, λέγοντας: "Είναι πολύ μεγάλο λάθος να την κοροϊδεύουν στο διαδίκτυο. Είναι δυνατός χαρακτήρας, αλλά υπάρχουν και τα συναισθήματα στη μέση. Το να σε αγαπούν την Παρασκευή και την Κυριακή να σε... δουλεύουν δεν είναι ό,τι καλύτερο".

Σχετικά με το αήττητο ενός αθλητή ο Mayweather είπε: "Εάν είναι θέλημα Θεού να μην χάσει ο Floyd στην καριέρα του τότε δεν θα χάσω στην καριέρα μου. Όμως η ζωή δεν είναι το μποξ. Όταν χάνεις κάποιον αγαπημένο σου σου τότε μιλάμε για μία απώλεια. Κι αυτό ήττα είναι. Όλα όσα μας συμβαίνουν είναι μαθήματα και είμαι σίγουρος πως η Ronda θα επιστρέψει δυνατότερη στις ΜΜΑ".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΣΟΚ για Rousey! Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών στο UFC (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικό: Ο Pacquiao ξόδεψε 200.000 ευρώ σε μικροεπιχειρήσεις της Ελλάδος για να τις στηρίξει!

Παγκόσμιο τρολάρισμα για την ήττα της Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ