MMA

Μαχητικές μετοχές: Ποιοι ανεβαίνουν, ποιους περιμένουμε

Μαχητικές μετοχές: Ποιοι ανεβαίνουν, ποιους περιμένουμε

Δύο μαχητικά event τα οποία μας έδωσαν μπόλικη θεματολογία και λαβράκια που σημειώσαμε σαν άλλοι σκάουτερ. Μαχητικές μετοχές: Ποιοι ανεβαίνουν, ποιους περιμένουμε

Παιδιά που θα μας απασχολήσουν την σεζόν που διανύουμε αλλά και το 2017. Ξεκίνημα με το No Mercy, συνέχεια με το EFS ενώ ακολουθούν σίγουρα το Versus 22 Οκτωβρίου και το Prive Boxing μέχρι τις γιορτές. Πάμε να συνοψίσουμε ποιους νέους αθλητές έχουμε ξεχωρίσει:

Μάριος Πασάι:

To φοβερό νοκ άουτ που πέτυχε επί του Λεβάν Γκουρούλι ανέβασε τις μετοχές του στο μαχητικό χρηματιστήριο κατακόρυφα. Στο πρόσωπο του βλέπουμε τον επόμενο 70άρη που μπορεί να ξεχωρίσει την κατηγορία. Τεχνίτης, αφοσιωμένος και νέος σε ηλικία, ποντάρουμε τα «λεφτά» μας στον Μάριο Πασάι.

Παρασκευάς Καβαλάρης

Ο μικρός είναι παικταράς και πολύ ώριμος στο παιχνίδι του. Είχε απέναντι του ένα «βουνό» να ξεπεράσει, όπως ο Γιώργος Πιστόπουλος που είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα, κέρδισε αλλά ξεχωρίσαμε την υπομονή στο παιχνίδι του και την καλή κατανομή δυνάμεων που του έδωσαν την νίκη. Αν συνεχίσει έτσι θα ασχολούμαστε για καιρό μαζί του.

Γιώργος Πιστόπουλος

Είναι ένας άρτιος και ολοκληρωμένος αθλητής παρά το νεαρό της ηλικίας του και πολλοί μεγαλύτεροι θα έπρεπε να χαζεύουν τον τρόπο που αγωνίζεται. Αν μάθει να κάνει την σωστή κατανομή και να έχει διάρκεια στο παιχνίδι του, δεν θα βλέπει αντίπαλο στην Ελλάδα. Τεχνική, δύναμη, συνδυασμοί. Ο Γιώργος Πιστόπουλος είναι ένα πολύ ξεχωριστός αθλητής.

Χριστίνα Χάρις Στελλίου

Την έχουμε βάλει σε πολλές πεντάδες γυναικών που ξεχωρίζουμε. Δεν είναι κάτι καινούριο ότι η Χριστίνα Χάρις Στελλίου κάνει την διαφορά στο γυναικείο kickboxing. Αντιμετώπισε μία πολύ δύσκολη αθλήτρια όπως η Αναστασία Μπλαχούρα και θα μπορούσε να είχε πέσει θύμα έκπληξης. Κατάφερε να κερδίσει γιατί ξέρει πλέον τον τρόπο. Φέτος η χρονιά της ανήκει!

Αναστασία Μπλαχούρα

Μας έκανε πολύ καλή εντύπωση που στάθηκε τόσο καλά στο παιχνίδι με την Στελλίου. Μάθαμε το βιογραφικό της ρωτώντας δεξιά- αριστερά και πρόκειται για πολύ ταλαντούχα και έξυπνη παίκτρια. Το απέδειξε πάνω στο ρινγκ όταν κοίταξε στα μάτια την αθλήτρια του Σπάρτακου Νίκαιας. Θέλουμε να την βλέπουμε συχνά γιατί έχει τον απαιτούμενο δυναμισμό για να κάνει την διαφορά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απίστευτη ιστορία του Wilder: H άρρωστη κόρη του, το μποξ και το ξύλο σε stalker (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν τερματοφύλακας, έγινε τούμπανο και υπέγραψε με το WWE! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ