MMA

Μαχητής του UFC παλεύει για την ζωή του!

Μαχητής του UFC παλεύει για την ζωή του!

Σε κώμα στην εντατική, παλεύοντας για την ζωή του, βρίσκεται ο μαχητής του UFC, John Samman. Αν και στην αρχή κυκλοφόρησαν φήμες ότι έφυγε από την ζωή, τελικά το παλεύει ακόμη και ελπίζουμε όλοι να επανέλθει πλήρως.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το τι συνέβη. Από ότι φαίνεται o Samman βρέθηκε σε σπίτι γνωστού του μαζί με τον ιδιοκτήτη σε κρίσιμη κατάσταση αλλά ζωντανός ενώ ο φίλος του ήταν ήδη νεκρός. Κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο για υπερβολική δόση ηρωίνης αλλά ακόμη δεν επιβεβαιώνεται.

O Samman που έχει ρεκόρ 3-2 στο UFC, έχει μια αρκετά δύσκολη ζωή. Από μικρός μεγάλωσε με περιπέτειες με ουσίες, εθισμούς, μέσα - έξω σε διάφορα ινστιτούτα και φυλακές και σύμφωνα με την αυτοβιογραφία ήταν η κοπέλα του Isabel που τον έσωσε και τον έβαλε στο δρόμο του ΜΜΑ.

Μια κοπέλα που πέθανε τραγικά το 2013 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, την ώρα που μιλούσε μέσω SMS μαζί του! Αυτός έλαβε το τελευταίο μήνυμα της στις 8.36... 8:41 η αστυνομία ήταν ήδη στο σημείο του δυστυχήματος. Ο Samman από τότε θεωρούσε τον εαυτό του υπεύθυνο για τον θάνατο της.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ: Φυλακισμένος επιτίθεται με παλαιστικές κινήσεις και street boxing σε φρουρό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Fat Joe: «Δέκα μπράβοι μας παρακαλούσαν να σταματήσουμε τον άγριο και ξυπόλητο Mike Tyson!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ