MMA

Μαχητής "τα χώνει" σε χορηγούς, Reebok και UFC στην ετήσια συνάντηση της διοργάνωσης!

Μαχητής "τα χώνει" σε χορηγούς, Reebok και UFC στην ετήσια συνάντηση της διοργάνωσης!

Πριν λίγες μέρες το UFC διοργάνωσε το πρώτο ετήσιο συνέδριο όλων των μαχητών και στελεχών με την νέα ιδιοκτησία και ενώ τα βλέμματα του κόσμου τράβηξε κυρίως η γροθιά που έδωσε η Cyborg στην Mangana μετά από καυγά. (videos)

Σε αυτό, ο μαχητής του UFC Kajan Johnson σηκώνεται μπροστά τους ιθύνοντες της Reebok και αρχίζει να τους ρωτάει σε έντονο ύφος για την συμφωνία που έκαναν με το UFC και τι κόστος είχε αυτή στους μαχητές με τους υπόλοιπους τριγύρω του να αντιδρούν ξαφνιασμένοι.

Το βίντεο δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά σύμφωνα με τον Ariel Helwani του Mmafighting.com , ο μαχητής "συνοδεύτηκε" μετά από λίγο εκτός τους αίθουσας. Χτες ήταν στην εκπομπή του Helwani όπου μίλησε για το περιστατικό με λεπτομέρειες.

Είπε ότι τα λόγια τον χορηγών τον οδήγησαν στα άκρα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε υπεύθυνο της Anheuser Busch (μπύρες και άλλα αλκοολούχα ποτέ) κατηγορώντας ότι ανέβηκε στη σκηνή μεθυσμένος στις 10.30 το πρωί και ότι άρχισε να τους λέει ότι η εταιρία θα σπονσοράρει μόνο τους νικητές και να μην τους κάνει εντύπωση αν διακόψουν την συνεργασία αν χάσουν αφού η εταιρία του "δεν θέλει τους πεσμένους στο πάτωμα αλλά τους νικητές".

Επίσης, αναφέρθηκε και στην Reebok λέγοντας με πόσο καμάρι τους ενημέρωναν για το πόσο καλή ήταν η συμφωνία αυτή και για την Reebok και για το UFC και ότι κάπου εκεί δεν άντεξε άλλο:

"Είπα ότι έχω μια ερώτηση για τον τύπο από την Reebok. Θέλω να ξέρω, γιατί καταλαβαίνω ότι η συμφωνία ήταν καλή για εσένα, για την εταιρία σου, καταλαβαίνω ότι ήταν εξαιρετική για το UFC, έδειξε ότι μπορεί να πάρει μεγάλες χορηγίες και γι' αυτό πουλήθηκε τόσο όσο πουλήθηκε, αλλά για τους μαχητές, εγώ έχασατο 80% των χορηγιών μου και άλλοι έχουν χάσει πολλά περισσότερα. Οπότε μας πήρατε το φαγητό από το πιάτο και θέλω να μάθω, πως κοιμάστε το βράδυ"

Λίγο πιο μετά την αποχώρηση του από τον χώρο του συνεδρίου είπε ότι συνειδητοποίησε ότι τα είπε σε λάθος άτομα, ότι οι χορηγοί θα κάνουν ότι είναι καλύτερο για τις εταιρίες τους και ότι το UFC είναι αυτό που ευθύνεται για τους μαχητές και που έπρεπε να απαντήσει τα ερωτήματα.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με τον Johnson, άνθρωποι από το UFC τον κάθισαν μετά κάτω και κατέγραψαν με λεπτομέρειες κάθε παράπονο που είχε για την διοργάνωση και κάθε πρόταση του. Αμέσως μετά οδήγησαν σχεδόν όλο το ρόστερ σε μια αίθουσα και αφούτους άκουσαν για αρκετή ώρα, κατέγραψαν και παράπονα και προτάσεις από όλους όσους είχαν κάτι να πουν.

Ο Johnson λέει ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και η εταιρία ακούει τους μαχητές και συζητάει ειλικρινά μαζί τους. Τώρα αν θα βγει αποτέλεσμα...θα το δούμε αργά η γρήγορα στην πράξη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Kινέζος μάστερ των πολεμικών τεχνών τραβάει λεωφορείο με τα γεννητικά του όργανα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ