MMA

Μάχη Παπαναγιώτου για το FYROM

Μάχη Παπαναγιώτου για το FYROM

Ο Σταύρος Παναγιώτου επιδίωξε να μην παρουσιαστεί ως "Μακεδόνας" ο Risto Dimitrov στο FFC της 11ης Μαρτίου και το πέτυχε.

Όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετέχει η Ελλάδα έτσι και στο FFC της 11ης Μαρτίου δόθηκε μάχη από τον Χρήστο Παπαναγιώτου -αυτή τη φορά- ώστε ο maineventer Risto Dimitrov να μην παρουσιαστεί ως... Μακεδόνας στις κάρτες προώθησης του promotion.

Σε πρώτη φάση ο Dimitrov αναγράφηκε σε όλες τις κάρτες που κυκλοφόρησαν πλην της ελληνικής με χώρα προέλευσης τη "Μακεδονία"! Στην Ελλάδα κάτω από τ' όνομα του Dimitrov έγραφε FYROM, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Χρήστος Παπαναγιώτου κατόπιν συνεχόμενων παρεμβάσεων στο promotion κατάφερε να διαγραφεί δηλαδή ο όρος "Μακεδονία" και σε όλες τις κάρτες να μετατραπεί σε FYROM.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε παρόμοιες περιπτώσεις στο εξωτερικό όταν συμμετέχουν αθλητές από την Ελλάδα και το FYROM και οι δεύτεροι παρουσιάζονται σαν "Μακεδονία" όλες οι ελληνικές αποστολές καταθέτουν ένσταση και τις σπάνιες φορές που δεν γίνεται δεκτή αποχωρούν από τους αγώνες!

Η άμεση δράση του Χρήστου Παπαναγιώτου στην προκειμένη περίπτωση καρποφόρησε κι έτσι οι φαν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πανέμορφο event στις 11 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο του Γαλατσίου.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mε τον Bo δεν μπλέκεις...με τον Bo:Δείτε τον να βάζει γάντια και να κλωτσά σάκο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ