MMA

Ματσάρα Golovkin - Brook και τέλος με ΚΟ!

Ματσάρα Golovkin  - Brook και τέλος με ΚΟ!

Μάχιμος ο Kell Brook στην χθεσινή του μάχη (10/9) με τον Golovkin, προκάλεσε στον Καζάκο μαχητή περισσότερα προβλήματα απ' ό,τι περίμενε όλος ο πυγμαχικός κόσμος. Εντέλει, ο GGG νίκησε με ΚΟ (VIDEO).

Μάχιμος ο Kell Brook στην χθεσινή του μάχη (10/9) με τον Golovkin, προκάλεσε στον Καζάκο μαχητή περισσότερα προβλήματα απ' ό,τι περίμενε όλος ο πυγμαχικός κόσμος. Με την πολύ καλή τεχνική του, την μεγαλύτερη ταχύτητα και την κίνηση έδειξε πολλά από τα πρόβλημα του στυλ του Golovkin, ακόμη και όταν τον χτύπησε και τον πόνεσε αυτός στον πρώτο γύρο, κατάφερε να απαντήσει στο τέλος με δικά του ωραία χτυπήματα.

Μέχρι και τον 3ο γύρο ο Βρετανός ήταν εξαιρετικός και ήταν πολύ κοντά στον Golovkin στο σκοράρισμα αλλά από τον 4ο γύρο και ακόμη περισσότερο στον 5ο, η δύναμη των χτυπημάτων του GGG έκανε την δουλειά. Ειδικά στον 5ο ο Golovkin μπήκε μανιασμένος και πέρασε πολλά σερί χτυπήματα στον Brook, που ίσως να τραυματίστηκε, αναγκάζοντας την γωνία του να ρίξει την πετσέτα.

Δύσκολη αλλά καθαρή νίκη για τον GGG, πολύ καλή εμφάνιση από τον Brook που μην ξεχνάμε ανέβηκε πολλές κατηγορίες από την Welterweight στην middleweight για να τον αντιμετωπίσει!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πατέρας βάζει πυγμάχο να δείρει τον γιο του για να του βάλει μυαλό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηλίας Λάμπρου: «Οι σχολές μας δεν χωρούν φασίστες και ναζί»

Mike Tyson: «Είχα να κάνω σεξ 5 χρόνια γιατί ήμουν ηλίθιος» (BINTEO)

Δείτε όλη την μάχη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ