MMA

Marlon Vera, ο MMAer που παίζει για το χαμόγελο της κόρης του

Marlon Vera, ο MMAer που παίζει για το χαμόγελο της κόρης του

Η τραγική ιστορία του Marlon Vera επιτέλους γίνεται γνωστή και ο κόσμος δείχνει πολύ διατεθειμένος να βοηθήσει τον αγώνα για τη μικρή του κόρη.

Ο μαχητής από το Εκουαδόρ μάχεται για χρήματα για ιερό σκοπό, έτσι ώστε να επιστρέψει στην κόρη του το χαμόγελό της. Στα τέσσερα της, η μικρή Anna Paula πάσχει από μία σπάνια νευρολογική πάθηση η οποία δεν της επιτρέπει να δείχνει τις εκφράσεις της.

Για να γίνει το χειρουργείο απαιτούνται αρκετά χρήματα και ο Vera ευελπιστούσε πως μία καλή εμφάνιση στο UFC και κάποιο έξτρα μπόνους θα ήταν αρκετά για να συγκεντρωθεί το ποσό.

Τελικά ο Marlon δεν τα κατάφερε και έχασε στην απόφαση από τον Davey Grant, όμως ο μάνατζέρ του δεν τον άφησε έτσι και του έστησε μία σελίδα στο διαδίκτυο ώστε να μπουν από εκεί τα χρήματα. Η κίνηση αυτή έχει ευαισθητοποιήσει και μεγάλα ονόματα του ρόστερ του UFC οι οποίοι "βομβάρδισαν" τις προσωπικές τους σελίδες στα social media με το page συγκέντρωσης των χρημάτων.

Ο Vera από την πλευρά του ευχαρίστησε για την άμεση κινητοποίηση των συναδέλφων του αλλά και άλλων απλών ανθρώπων σημειώνοντας πως θα συνεχίσει να μάχεται για το σκοπό του μέσα στα κλουβιά και πως θα καταφέρει να πετύχει την κόρη του να χαμογελάει!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Katia Kubacki: Το σέξι ring girl που ήθελε να γίνει fighter! (ΦΩΤΟ)

Μέλος της Εθνικής Taekwondo Βελγίου ο αδερφός του τρομοκράτη των Βρυξελλών

Mayweather: "Βγάζω 7.000.000 το μήνα χωρίς να κουνιέμαι..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ