MMA

Μάλλιος: "Χωρίς το ρινγκ και τα σπάρινγκ μου δεν υπάρχω"

Μάλλιος: "Χωρίς το ρινγκ και τα σπάρινγκ μου δεν υπάρχω"

Αφιερωμένοι στον θρυλικό Γιώργο Μάλλιο θα είναι οι ετήσιοι αγώνες "Golden Gloves" που θα πραγματοποιηθούν στις 26/11 στον Πειραιά. Διαβάστε τι δήλωσε στο fightsports.gr.

Στις 26 Νοεμβρίουθα πραγματοποιηθούν οι ετήσιοι αγώνες "Golden Gloves" στον Πειραιά . Αυτή τη φορά ο θεσμός θα είναι αφιερωμένος στο πιο θρυλικό και αξιοσέβαστο πρόσωπο στην ελληνική κοινωνία των πολεμικών τεχνών. Στον Γιώργο Μάλλιο...

Το Fightsports επικοινώνησε με τον "λεγεωνάριο" των μαχητικών σε μία συζήτηση περί ηθικών ανταμοιβών και σεβασμού.

Η αναγνώριση στο πρόσωπο του ανθρώπου που στη σχολή των Αμπελοκήπων δούλεψε και έφτιαξε πρωταθλητές και δασκάλους είναι τεράστια.

Πώς νιώθει ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον απόλυτο σεβασμό στο χώρο του και διοργανώνονται και αγώνες προς τιμήν του (σ.σ. όπως συμβαίνει με τα Golden Gloves):

"Είναι ηθική επιβράβευση για μένα. Αυτό που κάνω είναι η ίδια μου η ζωή!"

Άραγε ο σεβασμός κερδίζεται ήεπιβάλλεται; Ποια η άποψη του Γιώργου Μάλλιου:

"Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται. Τον σεβασμό τον κερδίζεις εάν έχεις ακέραιο χαρακτήρα...".

Ρωτήσαμε τον Γιώργο Μάλλιο αν τελικά μετά απ' όλα αυτά τα χρόνια αδιάκοπης δουλειάς η περιουσία του είναι τα χρήματα ή οι χιλιάδες μαθητές και οι εκατοντάδες δάσκαλοι που βγήκαν από τη σχολή του.

"Η περιουσία μου από το kickboxing και την πυγμαχία είναι ο σεβασμός και η αγάπη που απολαμβάνω από τους ανθρώπους. Από τους εκατοντάδες δασκάλους που έχουνε γαλουχηθεί στο MALLIOS TEAM...

Αυτό που δίδαξα πρώτα απ' όλα είναι ο σεβασμός προς όλους τους ανθρώπους! Οι δάσκαλοι που βγαίνουν από το MALLIOS TEAM πρέπει να αγαπούν αυτό που κάνουν και να είναι ταπεινοί".

Αν μη τι άλλο ο Γιώργος Μάλλιος είναι από τους πιο χορτασμένους ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στα μαχητικά αθλήματα.

Χρόνια ολόκληρα στις μάχες και τις προετοιμασίες παρ' όλα αυτά σε όλες τις διοργανώσεις που έρχεται δεν μπορεί να κάτσει σε ήσυχος. Τρέχει, φωνάζει, δίνει οδηγίες. Αυτή η φλόγα και το πάθος σβήνει ποτέ;

"Αυτό που κάνω είναι όλη μου η ζωή. Χωρίς τους αγώνες και την έντασή τους, χωρίς το ρινγκ μου και τα σπάρινγκ μου -που είναι όλη μου ζωή- δεν θέλω να υπάρχω".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πυγμάχος «φορτώνει» με γροθιές δύο παρείσακτους (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάπηρος ηλικιωμένος βγάζει νοκ άουτ ληστή (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ