Μάγκας Klitschko! - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Μάγκας Klitschko!

Μάγκας Klitschko!

Μετά τον αγώνα με τον Tyson Fury, o Wladimir Klitschko μίλησε και πήρε όλη την ευθύνη για την ήττα πάνω του εγκωμιάζοντας παράλληλα τον αντίπαλό του.

O Wladimir Klitschko έδειξε μαχητικό ήθος μετά το τέλος του παιχνιδιού του με τον Tyson Fury και μίλησε σαν άντρας σχετικά με την ήττα του.

Ο Ουκρανός πρώην πια παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε όλη την ευθύνη της ήττας πάνω του χωρίς να ρίξει ευθύνες πουθενά αλλού ενώ επιδοκίμασε στο έπακρο την προσπάθεια του αντιπάλου: "Σήμερα δεν ήταν η βραδιά μου. Επιχείρησα κάποια χτυπήματα αλλά δεν βρήκα στόχο γιατί ο Tyson ήταν πιο γρήγορος και πιο ευέλικτος. Δεν μπορούσα να τον βρω... Συγχαρητήρια σε αυτόν και την ομάδα του. Ό,τι είναι να γίνει από εδώ και πέρα θα μεθοδευτεί με σωστό τρόπο. Συγχαρητήρια ξανά στον Tyson".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αυτός ο παππούς βαράει τον σάκο καλύτερα από εσένα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Chuck Norris: Ο Bruce Lee και εγώ θα τα πηγαίναμε πολύ καλά στο ΜΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Oι σέξι γυναίκες των πυγμάχων σε ρίχνουν… νοκ άουτ (ΦΩΤΟ)

SHARE:
ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΗΤΕΙΑ

Ιστορίες Στρατιωτικής Τρέλας: Ειδικότητα οδηγός!

Ποια καταλληλότερη ημέρα από την 28η Οκτωβρίου, για να οδηγηθούμε νοερά πίσω, στις μέρες της θητείας;

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24