MMA

Lomachenko vs Rigondeaux: Η μάχη των δύο καλύτερων ερασιτεχνών του κόσμου

Lomachenko vs Rigondeaux: Η μάχη των δύο καλύτερων ερασιτεχνών του κόσμου

Είναι πολλά αυτά που ενώνουν τους δύο πυγμάχους και οι διαφορές τους πολύ μικρές. Guillermo Rigondeaux και Vasyl Lomachenko για πολλούς συνθέτουν το καλύτερο ζευγάρι που μπορεί αυτή την στιγμή να κοντραριστεί σε ρινγκ πυγμαχίας. (video)

Και οι δύο προέρχονται από το ερασιτεχνικό μποξ με τρομερές επιτυχίες και η μοίρα τους έφερε απέναντι, σε ένα επαγγελματικό ρινγκ για να λύσουν τις διαφορές τους στις 9 Δεκεμβρίου.

Και οι δύο χρυσοί Ολυμπιονίκες και επιτυχημένοι με τα skills τους να εκτιμώνται για όσους ξέρουν τα στοιχειώδη στην πυγμαχία. Είναι αριστερόχειρες κι αυτό δίνει στο παιχνίδι μία ιδιαιτερότητα ενώ έχουν την ίδια καλή αίσθηση του ρινγκ, που σίγουρα θα δώσει στο κοινό μία αμφίρροπη αναμέτρηση. Καλές άμυνες, καλό jab και καλή κίνηση με τα πόδια.

Οι διαφορές που τους χωρίζουν ίσως απειροελάχιστες. Ο Rigondeaux θα ανέβει δύο κατηγορίες για να αντιμετωπίσει τον Lomachenko που είναι πιο μεγαλόσωμος και στα φυσικά του κιλά.

Ο Κουβανός έχει στο παλμαρέ του ίσως την πιο μεγάλη νίκη σε σχέση με τον Ουκρανό αλλά αυτή είναι πίσω το 2013 επί του χαρισματικού Nonito Donaire. Θα είναι ένα παιχνίδι σκάκι που θα απολαύσουν οι πυγμαχικοί φανς όπως έκαναν και στο ματς του Canelo με τον Golovkin. Ας δούμε λίγο τι κάνουν πάνω στο ρινγκ οι δύο πυγμάχοι.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή personal trainer Έλενα Κοκκίνου μοιράζει εγκεφαλικά στα social media (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ