MMA

Leonard John "Lenny" McLean: Ο βασιλιάς των μπράβων στο Λονδίνο και σκληρός μποξέρ με... γυμνά

Leonard John "Lenny" McLean: Ο βασιλιάς των μπράβων στο Λονδίνο και σκληρός μποξέρ με... γυμνά

Κουμάντο στη νύχτα, φυλακή, επιχειρήσεις, πυγμαχία, άρση βαρών και άλλα πολλά συνθέτουν την προσωπικότητα του Lenny McLean που τον αποκαλούσαν ως το πιο "σκληρό" στην Μεγάλη Βρετανία.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δραστηριοποιήθηκε για μία περίπου 20ετία και συμμετείχε σε 4.000 αγώνες με γυμνά! Ήταν ο φόβος και ο τρόμος της νύχτας και των σέβονταν ακόμα και οι δίδυμοι Κray, μέχρι και ο διαβόητος των φυλακών Charles Bronson. Τον γνωρίσαμε περισσότερο σε κάποιες ταινίες που συμμετείχε όπως το Stock and Two Smoking Barrels.

Ο πατέρας του ήταν πεζοναύτης και πέθανε από μία αρρώστια που κόλλησε στην Ινδία, ενώ εκείνος ήταν έξι ετών. Η μητέρα του παντρεύτηκε ξανά ωστόσο ο πατριός του τον κακοποιούσε συχνά. Μάλιστα του είχε σπάσει αρκετά κόκαλα μέχρι που έφτασε η στιγμή να αναλάβει δράση ο θείος του, γνωστός κακοποιός Jimmy Spinks που σχεδόν τον σκότωσε από το ξύλο.

Ο Lenny θαύμαζε τον θείο του και εκείνος τον έμπασε στα κόλπα μανατζάροντας τον σε αγώνες μποξ!Ο πρώτος του αγώνας έγινε απέναντι σε έναν άντρα που είχε ύψος 2.10 και βάρος 130 κιλά με τον McLean να τον κερδίζει και να βγάζει τις πρώτες 500 του λίρες.

Όμως λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του, εκτός ρινγκ και της κακής του φήμης δεν του έδιναν άδεια για επαγγελματικούς αγώνες. Όλα τα παιχνίδια του τελείωναν με νοκ άουτ!Μάλιστα μεταξύ αυτών που προκάλεσε δημόσια ήταν και ο Muhammad Ali!

Παράλληλα το ένα προσωνύμιο διαδεχόταν το άλλο αφού τον αποκαλούσαν "Βασιλιά των μπράβων" καθώς ήλεγχε όλη την νύχτα του Λονδίνου και όλες οι Pubs πλήρωναν προστασία.Γλίτωσε αρκετές φορές από τον θάνατο αφού δέχτηκε επιθέσεις με μαχαίρι αλλά και δύο σφαίρες! Το 1998 πέθανε αφού αρρώστησε βαριά λόγω όγκου στον εγκέφαλο. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως την πρώτη Φεβρουαρίου του 2017 κυκλοφορεί η ταινία που περιγράφει την ζωή του με έναν εκ των πρωταγωνιστών να είναι ο MMAer Michael Bisping.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Claudia Gadelha είναι η πιο σέξι Βραζιλιάνα στις ΜΜΑ (BINTEO)

Το Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προσκυνήστε: Σοφία Κάργα καυτή σαν… καλοκαίρι! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ