MMA

Λάμπρου στο Fightsports.gr: "O αθλητισμός δεν είναι κολυμπήθρα για κάθε άνθρωπο"

Λάμπρου στο Fightsports.gr: "O αθλητισμός δεν είναι κολυμπήθρα για κάθε άνθρωπο"

Ο Ηλίας Λάμπρου σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο fightsports.gr εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέσυρε την αθλήτρια του την Κυριακή (3/7) από το White Tiger Camp.

Ο προπονητής του White Tiger Camp αποχώρησε την Κυριακή (3/7) από τους αγώνες καθώς στο event βρέθηκαν άνθρωποι της Χρυσής Αυγής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αθλήτρια του Ηλία Λάμπρου να μην αγωνιστεί, με τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους της απόφασης του.

"Αρχικά να τονίσω πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την αντίπαλη αθλήτρια ούτε και με την γωνία. Ο αγώνας της δικής μου αθλήτριας με την Φωτεινή Κρομμύδα μπορεί να γίνει μελλοντικά.

Με προσέβαλε το γεγονός πως στον χώρο αυτό, έπιναν και διασκέδαζαν άνθρωποι που η παρουσία τους με προσέβαλλε.. Ο αξιακός κώδικάς μου δε συνάδει με τους νοσταλγούς του Χίτλερ, των κρεματορίων και των στρατόπεδων συγκέντρωσης, μας χωρίζουν ποτάμια αίματος.

Ογδόντα χρόνια ιστορίας δεν ξεγράφονται για έναν αγώνα ή μια ζώνη. Δεν είναι ο αθλητισμός κολυμπήθρα για κάθε είδους άνθρωπο", ήταν το σχόλιο του κόουτς.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πατέρας βάζει πυγμάχο να δείρει τον γιο του για να του βάλει μυαλό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το καυτό Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόρη του Βαν Νταμ θα σε δείρει και θα σου αρέσει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ