MMA

Kyshenko, Hoost και Mannaart έρχονται στην Ελλάδα με τους "στρατιώτες" τους

Kyshenko, Hoost και Mannaart έρχονται στην Ελλάδα με τους "στρατιώτες" τους

Στο Spartan's Night θα γίνει η απόβαση μερικών εκ των μεγαλύτερων σχολών στην Ευρώπη με επικεφαλής τους Kyshenko, Hoost και Mannaart.

Στο Spartan's Night θα γίνει η απόβαση μερικών εκ των μεγαλύτερων σχολών στην Ευρώπη με επικεφαλής τους Kyshenko, Hoost και Mannaart. Το event θα γίνει στις 14 Απριλίου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του promotion και το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις των μεγάλων θρύλων του kickboxing.

"Οι αθλητέςτων Kyshenko, Hoost & Mannaart αντίπαλοιεπίλεκτων Ελλήνων μαχητώνστο Spartan’s night Η διεθνήkick boxing (k-1) διοργάνωση“Spartan’s night” απότο BG Academy που θα πραγματοποιηθει το Σάββατο14 Απριλίου2018 θα έχειπρωταγωνιστες επίλεκτους Έλληνες και διεθνείς αθλητές.

Οι Παπαδοπουλος, Χαλκιδης και Πανταζη ενώνουντις δυνάμειςτους δίνονταςευκαιρία σε δυνατούς Έλληνες μαχητές να αποδείξουν την αξία και το ταλέντο τους απέναντι σε μαχητές από το εξωτερικό ταυτόχροναπροσφέρονταςθέαμαστους παρευρισκόμενους θεατές(3ο Κλειστό Στάδιο Ζωφριάς) και τηλεθεατέςτης NOVA (αποκλειστικός μεταδότης).

H σχολή Kick Boxing 'BG Academy' που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια (Ελευθερίας & Μανδηλαρά 4) δραστηριοποιείται από το 2010, προπονώντας μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο του Κ1 όπως οι Μιχάλης Ζαμπίδης, Μαρία Πανταζή, Στάθης Μπένωφ, Βασίλης Καραγιαννίδης, Γιάννης Καγκελίδης κα.

Τα ονόματατων επίλεκτωναθλητώνθα ανακοινωθούντον ερχόμενομήναενώοι αντίπαλοιτους προπονούνται με τους καλύτερουςαθλητέςτου πλανήτη.

Δείτετι είπανοι 1. Artur Kyshenko καλύτεροςεν ενεργείαπαίκτης στον πλανήτη2. Ernesto Hoost ο ζωντανόςθρύλοςτου Κ-1 και 3. Andre Mannaart έναςαπότους πιο καταξιωμένους αθλητές& προπονητέςπαγκοσμίωςΟι αγώνεςθα ξεκινήσουναπότις 18:00 Να είστεόλοιεκεί".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Hαδερφήτου ConorMcGregorθασουπάρειτομυαλό! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ