MMA

Kyshenko: "Φέρνω μαχητές Α' Class στην Ελλάδα, βρίσκω την χώρα σας πολύ καλή στο kickboxing"

Kyshenko: "Φέρνω μαχητές Α' Class στην Ελλάδα, βρίσκω την χώρα σας πολύ καλή στο kickboxing"

O θρύλος του kickboxing, Artur Kyshenko, μίλησε για τις "μάχες" που θα διεξαχθούν στις 14 Απρίλη στο κλειστό της Ζωφριάς και τους αθλητές που θα λάβουν μέρος.

Μπάμπης Παπαδόπουλος και Γιώργος Χαλκίδης βάζουν βάσεις για κάτι σπουδαίο στις 14 Απριλίου με την διοργάνωση Spartan's Night να προσφέρει στο κοινό πρωτοκλασάτες μάχες.

Για να γίνει αυτό, βάζει το "χεράκι" του ο θρύλος του kickboxing Artur Kyshenko που φέρνει τους ελπιδοφόρους μαχητές του, για να τους παρατάξει κόντρα σε Έλληνες επίλεκτους μαχητές.

Μιλώντας στο Fightsports.gr το "τανκ" από την Ουκρανία, επιβεβαιώνει την ποιότητα των αθλητών που θα πατήσουν την 14η Απριλίου το πόδι τους στο τρίτο κλειστό στάδιο της Ζωφριάς.

"Έρχομαι στην Ελλάδα με μαχητές Α' κλάσης. Όχι τοπ αλλά πολύ καλούς παίκτες. Και ελπίζω πως οι μαχητές μου θα δώσουν καλούς αγώνες σε καλό επίπεδο στο kickboxing. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα βλέπω πολλούς καλούς αθλητές.

Δεν τους βλέπω όμως γενικότερα να παίζουν στο εξωτερικό και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Η Ελλάδα έχει πραγματικά καλούς αθλητές",ανέφερε ενώ έκλεισε τις δηλώσεις του με ένα μήνυμα προς τους Έλληνες.

"Γεια σου Ελλάδα, έρχομαι σύντομα. Μου αρέσει να είμαι στην Ελλάδα. Όταν είμαι εκεί νιώθω καλά με τους Έλληνες. Μου αρέσει να παίζω και στην Ελλάδα. Ελπίζω πως πριν τελειώσω την καριέρα μου να παίξω ξανά στην χώρα σας"!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Viktoriya Moiseyenko: Το πιο "καυτό" κορίτσι του ουκρανικού ταεκβοντό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ