MMA

Κώστας Μιρζάεφ: "Φουλ θέαμα για το κοινό της Καβάλας"

Κώστας Μιρζάεφ: "Φουλ θέαμα για το κοινό της Καβάλας"

Οι μεγάλες μάχες του Dragon of the Ring 2 στην Καβάλα είναι προ των πυλών και ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της βραδιάς μιλάει στο Fightsports.

O Κώστας Μιρζάεφ είναι ένας από τους πιο σκληρούς και τεχνικούς παίκτες μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα και το ερχόμενο Σάββατο θα παίξει τη ρεβάνς με τον εξίσου ταλαντούχο Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο.

Τον Μιρζάεφ ο κόσμος θέλει να τον βλέπει συχνά στα σόου της Ελλάδας, αλλά τι καλύτερο από το να δουν live οι πιο σκληροπυρηνικοί φαν του μέσα στην Καβάλα!

Μιλώντας στο Fightsports ο "Da Great" αποθεώνει τον Θοδωρή Πολίτη και το Dragon of the Ring για την τόσο δυνατή προσπάθεια που κάνει στον τόπο του μετά το πετυχημένο σόου της Χίου, πέρυσι το καλοκαίρι.

- Πολύ δυνατή διοργάνωση στην Καβάλα. Πώς νιώθεις που έρχεται ένα δυνατό promotion στον τόπο σου;

"Όντως, δυνατό promotion. Πέρυσι είχα παίξει στη Χίο, στην ίδια διοργάνωση και είχε δυνατούς αγώνες που ενθουσίασαν το κοινό. Είναι μεγάλα να φιλοξενούμε τέτοιες διοργανώσεις στην όμορφη πόλη μας. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα μας στηρίξει!"

- Αγώνας ρεβάνς με τον Παπαδημήτριου; Ποιες θα είναι οι διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς;

"Το ματς με τον Παπαδημητρίου είναι ρεβάνς, στο πρώτο είχα χάσει οριακά πιστεύω. Θα διορθώσω τα λάθη της πρώτης αναμέτρησης και θα δείτε σίγουρα ένα άλλο παιχνίδι, γεμάτο θέαμα".

- Πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος το γεγονός ότι το άλλο Σάββατο, εσύ, ο Σοφοκλέους και άλλα παιδιά από την Καβάλα θα παίξετε μπροστά τους;

"Το ενδιαφέρον των φαν των μαχητικών αθλημάτων στην Καβάλα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Γιάννης είναι πολύ αγαπητός στην πόλη και ήταν πρόθυμοι όλοι να βοηθήσουν".

- Εάν κερδίσεις τον Παπαδημητρίου θες να γίνει ένα τρίτο, τελικό ματς;

"Θα περιμένω να τελειώσει ο αγώνας και αν το αποτέλεσμα σηκώνει και 3ο αγώνα, γιατί όχι;"

- Πώς βλέπεις τις προσπάθειες του διοργανωτή, Θοδωρή Πολίτη ο οποίος κάνει event στην Καβάλα με top Καβαλιώτες μαχητές και μία πολύ ισχυρή ζώνη στο main event;

"Μεγάλο μπράβο στον Πολίτη για την προσπάθεια και το Dragon of the Ring. Ευχαριστώ που με επέλεξε. Μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν τον Θοδωρή Πολίτη για να κάνουν event σε όλη την Ελλάδα και να έχουν οι μαχητές αγώνες".

- Ποιο είναι το μήνυμά σου στον κόσμο της Καβάλας ενόψει Dragon of the Ring;

"Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά χωρίς τραυματισμούς, πρώτα απ'όλα. Όποιος προτιμήσει να περάσει το Σάββατο του στο Dragon of the Ring μόνο κερδισμένος θα βγει από το θέαμα που θα τους ανταμείψει. Να είστε όλοι εκεί!"

Το Dragon of the Ring θα γίνει το Σάββατο στην Καβάλα με τον Γιάννη Σοφοκλέους στο main event της διοργάνωσης να διεκδικεί παγκόσμιος τίτλο KING OF THE RING, μπροστά στο κοινό της ιδιαίτερης πατρίδας του. Εκτός από τον Σοφοκλέους, πολλοί άλλοι άξιοι μαχητές θα παίξουν το ίδιο βράδυ με το κοινό της Καβάλας να περιμένει πως και πως τους αγώνες.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Danny Pimsanguan: To κορίτσι του Cody θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το έριξε στην πυγμαχία η «εκρηκτική» Φελίσια Λαπάτη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ