MMA

"Κτήνος" ο Χιώτης στην Ολλανδία

"Κτήνος" ο Χιώτης στην Ολλανδία

Στο main event του σημερινού "RINGS" στην Ολλανδία φιγουράρει ο Έλληνα μαχητής, Δημήτρης Χιώτη,ς ο οποίος μετά το ματς της Αυστραλίας ρίχνεται σε μία ακόμη σκληρή μάχη.

Στο main event του σημερινού "RINGS" στην Ολλανδία φιγουράρει ο Δημήτρης Χιώτης ο οποίος μετά το ματς της Αυστραλίας ρίχνεται σε μία ακόμη σκληρή μάχη. Ο "Panthro" του ελληνικού kickboxing ήταν... τρομακτικός στη χθεσινή (31/3) ζύγιση.

Στο main event του σημερινού "RINGS" στην Ολλανδία φιγουράρει ο Έλληνα μαχητής Δημήτρης Χιώτης ο οποίος μετά το ματς της Αυστραλίας ρίχνεται σε μία ακόμη σκληρή μάχη. Ο "Panthro" του ελληνικού kickboxing ήταν... τρομακτικός στη χθεσινή (31/3) ζύγιση, δείχνοντας σε αντίπαλο και παρευρισκόμενους πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της σημερινής μάχης.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Δημήτρης Χιώτης κοντραρίστηκε με τον σκληρό Vedat Hoduk για τον τίτλο της A-1 στην Αυστραλία και ηττήθηκε δίνοντας όμως φοβερό παιχνίδι. Η ποιότητα των αντιπάλων του Χιώτη δεν πέφτει αφού και ο σημερινός Ολλανδός στο βιογραφικό του είναι αήττητος!

Πρόκειται για τονMark Trijsburgο οποίος αγωνίζεται συχνά στη διοργάνωση του Άμστερνταμ το "RINGS". O Δημήτρης Χιώτης με προσωπικό του μήνυμα στα social media σχολίασε για τον αγώνα: "Άλλη μια μεγάλη μάχη αναμένεται αύριο και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να υψώσω την ελληνική σημαία".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αποκλειστικό: Προς Άγιο Δομήνικο και Survivor o Μιχάλης Ζαμπίδης!

Priscilla Herrera: To καυτό κορίτσι- λάστιχο του Jiu Jitsu (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Υπέγραψαν το πιο Sexy Ring Girl για να παίξει ΜΜΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ