MMA

Ξυλοκόπησε την γυναίκα του και σήμερα παρακαλάει για δουλειά

Ξυλοκόπησε την γυναίκα του και σήμερα παρακαλάει για δουλειά

O MMAer, Marlon Sandro κινδυνεύει με φυλάκιση 20 ετών λόγω του ξυλοδαρμού της γυναίκας του και παρακαλάει για μία δουλειά.

"Έκανα λάθη, όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη", λέει σε ένα πρόσφατο βίντεο- εξομολόγησης ο Marlon Sandro που στα 40 του χρόνια έχει φτάσει σε σημείο να παρακαλάει για μία δουλειά ώστε να ζήσει.

Πως όμως έφτασε ο αθλητής του Bellator σε αυτό το σημείο; Πριν από λίγους μήνες επιτέθηκε στην γυναίκα του με μαχαίρι, προσπάθησε να την πνίξει φωνάζοντας πως θα την σκοτώσει ενώ την κατηγορούσε πως εκείνη ευθύνη για την καταστροφή της καριέρας του!

Η Tayssa Wuensche ζήτησε την βοήθεια του αδερφού και της μητέρας του που έσπευσαν να την σώσουν από τα χέρια του Βραζιλιάνου αθλητή που ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Τελικά βγήκε ζωντανή από την περιπέτεια και τον έσυρε στα δικαστήρια και μέχρι σήμερα κινδυνεύει με 20 χρόνια φυλάκιση. Ο Sandro στα λόγια του μοιάζει συγκλονιστικός και μετανιωμένος.

H γυναίκα του μετά την επίθεση στην αριστερή φωτογραφία και ο Marlon με τον συμπαίκτη του Jose Aldo στην δεξιά

"Έκανα λάθη παιδιά. Σας ζητώ μία δουλειά, έναν αγώνα. Μία ευκαιρία. Δεν έχω πρόβλημα ακόμα και να φύγω από την χώρα. Λύνω ήδη τα προβλήματα μου με τον νόμο. Είμαι άνθρωπος που έκανα λάθη και θέλω να φτιάξω την ζωή μου. Είμαι καλός άνθρωπος αλλά έκανα ένα λάθος", ομολογεί ο Sandro που τον έδιωξαν από την ομάδα του Nova Uniao μετά το περιστατικό.

O Sandro είχε 35 αγώνες στις MMA και 25 νίκες. Στα 40 του ψάχνει την τελευταία ευκαιρία της καριέρας του για να βγει από έναν κυκεώνα προβλημάτων που έχει πέσει τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ