MMA

Κρομμύδα vs Καμενίτσα: Η μάχη που θα… τσακίσει!

Κρομμύδα vs Καμενίτσα: Η μάχη που θα… τσακίσει!

Τα κουκιά είναι μετρημένα στις γυναικείες ΜΜΑ, ωστόσο όταν προσφέρεται μία μάχη τέτοιου επιπέδου, ο καθένας από τους φίλους των μαχητικών θέλει να την δει (VIDEO).

Μία τέτοια, είναι και η αναμέτρηση της Φωτεινής Κρομμύδα που στο GFC 6 μπήκε από το παράθυρο, ως αουτσάιντερ έκανε δύο καταπληκτικές εμφανίσεις,ξεσήκωσε το κοινό και φόρεσε την ζώνη.

Από τότε έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια και η Χριστίνα Καμενίτσα θα έχει μετά από αρκετό καιρό την ευκαιρία να πάρει το αίμα της πίσω για εκείνον τον τελικό που έχασε από την αθλήτρια του Κραταιού.

Η Κρομμύδα έχει αρκετούς αγώνες από τότε, διότι διαθέτει το μεγάλο ατού ευελιξίας να αγωνίζεται σχεδόν σε όλα τα στυλ, κάτι που της προσθέτει εμπειρία και τριβή στο άθλημα. Όταν μπήκε στο κλουβί για πρώτη φορά, έκανε τα πρώτα της βήματα στο έδαφος, αλλά κατάφερε να τελειώσει εκεί της αντιπάλους της.

Η Καμενίτσα τούτη την φορά θα πάει πιο διαβασμένη διότι είναι η μεγάλη της ευκαιρία. Στην Ελλάδα είναι οι δύο τους και η Ελίνα Καλλιονίδου…

Όποια και να κερδίσει κάποια στιγμή θα βρει λογικά και την Πρεβεζιανα απέναντι της, όμως μέχρι τότε η μάχη Κρομμύδα- Καμενίτσα, θα είναι στην συνείδηση των θεατών η τοπ αναμέτρηση των γυναικείων ΜΜΑ της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Σοφία Κάργα θα σε κάνει να…βάλεις γάντια (ΦΩΤΟ)
Brye Anne Russillo: Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη (ΦΩΤΟ)
Η φοβερή ιστορία του Αϊδινιώτη σε ρινγκ, νύχτα και φυλακή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ