MMA

Κρατούσε ημερολόγιο με τις μάχες του στο… δρόμο

Κρατούσε ημερολόγιο με τις μάχες του στο… δρόμο

Το "κακό" παιδί που μπαίνει σήμερα στο μικροσκόπιο του fightsports.gr είναι ένας πραγματικός μαχητής από τη Νότιο Αφρική. Διαβάστε την ιστορία του.

Το «κακό» παιδί που μπαίνει σήμερα στο μικροσκόπιο του fightsports.gr δεν είναι κάποιος Αμερικανός μεγαλωμένος άσχημα μέσα στα γκέτο. Είναι ένας πραγματικός μαχητής από τη Νότιο Αφρική ο οποίος έχασε τη ζωή του μόλις στα 36 του το 1980, αλλά είχε προλάβει μέχρι τότε να παίξει 52 επίσημους αγώνες κι άλλους 400 έξω στο δρόμο.

Οι μάχες του στο δρόμο είναι 100% αληθινές αφού σε μία έρευνα που έγινε στο σπίτι του Pierre Fourie βρέθηκε ένα ημερολόγιο στο οποίο ο πυγμάχος κατέγραφε όλα τα περιστατικά που του συνέβησαν στους δρόμους.

Αναφέρει σε μία απ’αυτές πως ένας αστυνομικός του μίλησε υποτιμητικά κι εκείνος χωρίς καν να το σκεφτεί του έριξε κουτουλιά. Έπειτα συνεχίζει για το ίδιο επεισόδιο και λέει ότι αμέσως στο σημείο έφτασαν ενισχύσεις.

Κανείς δεν έτρεξε για να τον χτυπήσει, απλά τράβηξαν όπλο και τον πυροβόλησαν στον ώμο. Βέβαια, δεν άφησε έτσι την υπόθεση όπως λέει καθώς πήγε και βρήκε τον αστυνομικό ξανά και τον πέταξε κάτω από τις σκάλες.

Στη συνέχεια αναφέρει τη μέρα που τα έβαλε με πέντε άντρες! Ήταν η στιγμή που είδε να κλέβουν μία ηλικιωμένη γυναίκα. Όπως περιγράφει δεν σκέφτηκε τίποτα και απλά μπήκε στη μάχη.

Τους χτύπησε όλους, αλλά οι επόμενοι που έφτασαν στο σημείο είχαν πάνω τους όπλα και σφυριά… Ο Fourie πέθανε το 1980 και είχε προλάβει να παίξει αγώνες για τον παγκόσμιο τίτλο. Τη ζωή του την έχασε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Yuri Boyka o μύθος!

Μεταμφιεζόταν και χτυπούσε κόσμο στο Μπρούκλιν ο Tyson!

Έλληνας πήρε ματσάρα στην Τουρκία με σταρ της χώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ