MMA

Κορεάτης μαχητής του UFC προσπάθησε να στήσει τον αγώνα του;

Κορεάτης μαχητής του UFC προσπάθησε να στήσει τον αγώνα του;

Σύμφωνα με κορεάτικα και διεθνή ΜΜΕ, οι αστυνομικές αρχές της Ν. Κορέας έχουν ξεκινήσει έρευνα για την πιθανότητα συμπατριώτης τους μαχητής να προσπάθησε να στήσει αγώνα του το 2015 όταν το UFC πήγε για πρώτη φορά στη χώρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μαχητής ήταν να αντιμετωπίσει έναν Αμερικάνο αντίπαλο και ήταν ελάχιστα το αουτσάιντερ στη μάχη. Οι κατηγορίες λένεότι κάποιος του πρότεινε περίπου 88.000 $ για να χάσει τον αγώνα και ότι και ο ίδιος έπαιξε 44.000$ στον αντίπαλο του.

Τότε, μέσα σε 1-2 ώρες οι αποδόσεις άλλαξαν δραματικά και μαθεύτηκε ότι έπεσαν αφύσικα πολλά λεφτά στο να κερδίσει ο Αμερικάνος και το UFC άρχισε να ρωτάει τον Κορεάτη αν ξέρει κάτι και αν έπαιξε λεφτά και ο ίδιος. Αυτός φοβήθηκε και τελικά έπαιξε κανονικά τον αγώνα κερδίζοντας με απόφαση.

Όμως προφανώς αυτό δεν άρεσε σε αυτούς που του ζήτησαν να χάσει και έπαιξαν λεφτά και άρχισε να δέχεται απειλές με αποτέλεσμα να πάει στην αστυνομία για να προστατευθεί. Έτσι ξεκίνησε και η τωρινή έρευνα.

Ακόμη όλα είναι στη θεωρία αλλά αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει ότι κάποιος στην Κορέα, σε συνεργασία με τον αθλητή, προσπάθησαν να το στήσουν για να βγουν κερδισμένοι από το στοίχημα και όχι φυσικά η διοργάνωση ή ο αντίπαλος.

Σε εκείνη την κάρτα ο μόνος Κορεάτης που κέρδισε με απόφαση ήταν οTae Hyun Bangπου κέρδισε τον Leo Kuntz αν και ακόμη τα ΜΜΕ της Ν. Κορέας δεν τον έχουν κατονομάσει ως εμπλεκόμενο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Nikki Bella:Δείτε την σέξι σύζυγο του John Cena από το WWE (ΦΩΤΟ)

Pearl Gonzalez: Δεν έχω μόνο σιλικόνη στο στήθος, αλλά και ταλέντο (ΦΩΤΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ