MMA

Kevin Ross: O Aμερικανός thai fighter με Ταϊλανδέζικο αίμα..

Kevin Ross: O Aμερικανός thai fighter με Ταϊλανδέζικο αίμα..

O Kevin "The Soul Assassin" Ross είναι από τα καλύτερα "εργαλεία" που έχει να επιδείξει το Thai εκτός Ταϊλάνδης. Αγωνίζεται στην κατηγορία Super-Lightweight και είναι πρωταθλητής στην Welterweight της χώρας του. (VIDEO)

Για όσους έχουν ασχοληθεί με το thai ενδελεχώς ο Kevin "The Soul Assassin" Ross είναι από τα καλύτερα... εργαλεία που έχει να επιδείξει το thai εκτός Ταϊλάνδης.

Αγωνίζεται στην κατηγορία Super-Lightweight και είναι πρωταθλητής στην Welterweight της χώρας του στο στυλ. Προπονείται στην ομάδα Combat Sports Academy της Καλιφόρνιας, ενώ το 1994 μετακόμισε στο Λας Βέγκας όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Το 2010 Ross ψηφίστηκε ο καλύτερος Αμερικανός μαχητής στο Thai καθώς εκείνη την σεζόν κέρδισε τους καλύτερους Ταϊλανδούς όπως τον Coke και τον Malaipet.

Το 2012 υπέγραψε στο Glory. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες το 2016 και στην Δύση της καριέρας του, θεωρείται ένας από τους καλύτερους του είδους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως υπήρξε ζευγάρι με την Gina Carano κάτι που έχει παραδεχτεί και η ίδια και τον βοήθησε για να ορθοποδήσει στην πορεία του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Nikki Bella:Δείτε την σέξι σύζυγο του John Cena από το WWE (ΦΩΤΟ)

Pearl Gonzalez: Δεν έχω μόνο σιλικόνη στο στήθος, αλλά και ταλέντο (ΦΩΤΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ