MMA

Katia Kubacki: To καυτό κορίτσι του οκταγώνου αποκαλύπτεται!

Katia Kubacki: To καυτό κορίτσι του οκταγώνου αποκαλύπτεται!

Είναι ένα από τα πιο ωραία κορίτσια που «βολτάρουν» στο οκτάγωνο και σε κορυφαία promotion των ΜΜΑ. Η Katia Kubacki, είναι ένα από τα κορυφαία ring girls των μικτών πολεμικών τεχνών και σας την συστήνουμε (PHOTOS)

Είναι ένα από τα πιο ωραία κορίτσια που «βολτάρουν» στο οκτάγωνο και σε κορυφαία promotion των ΜΜΑ. Η Katia Kubacki, είναι ένα από τα κορυφαία ring girl των μικτών πολεμικών τεχνών και το Fightsports.gr, έσπευσε να σας το συστήσει. Λάβετε υπόψιν πως η όμορφη Katia, είναι προπονημένη, κάτι που μπορείτε να διακρίνεται από το φανταστικό κορμί της. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Katia είσαι ένα από τα κορυφαία ring girl του πλανήτη. Έχεις κάνει προπονήσεις σε πολεμικές τέχνες; Έχεις κάποιους αγώνες;

«Κάνω προπονήσεις σε πυγμαχία και Thai περισσότερο. Ψάχνω να κάνω τον πρώτο μου αγώνα στο Muay Thai, από την στιγμή που ο προπονητής μου λέει πως είμαι έτοιμη».

Ποια είναι η αγαπημένη σου πολεμική τέχνη;

«Μου αρέσει η πειθαρχία των μικτών πολεμικών τεχνών αλλά ανήκω στο thai που έκανα τα πρώτα μου βήματα».

Ποια είναι η γνώμη σου για το UFC;

« Το UFC έκανε τις μικτές πολεμικές τέχνες γνωστές. Είναι και καλό και κακό αυτό. Έδωσε στους αθλητές μία καλή βάση να δείξουν το ταλέντο τους και έδωσε στις γυναίκες την δυνατότητα να δείξουν τα skills τους. Δυστυχώς η μεγάλη προβολή, δημιούργησε ευθύνες και επικεντρώθηκε στο βωμό του κέρδους κάτι ευνοεί τον Dana White αλλά όχι τους αθλητές που δεν είναι τόσο γνωστοί. Πρέπει νομίζω να επικεντρώσουν περισσότερο στο πνεύμα του αθλητισμού παρά στην δημοσιότητα, στο μάρκετινγκ και στα λεφτά».

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου αθλητής;

«Ο αγαπημένος μου αθλητής είναι ο Condy No Love Garbrant. Έχει αποδείξει ποιος είναι, με εντυπωσιακές νίκες και δείχνει αγνό ταλέντο. Παρακολουθώ και τον Ben Nguyen. O Ben έκανε τοντεμπούτοτου και γενικότερα κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Aξίζει να τον παρακολουθείς. Από τις γυναίκες μου αρέσει η JoannaJedrzejczyk που είναι μία πολύ brutal striker».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Conor McGregor;

«Λατρεύω τον Conor, αυτό που βγάζει, είναι σόουμαν. Η επιτομή του UFC σταρ. Έχει φέρει πολλά λεφτά στον Dana. Δυστυχώς το ίδιο που συνέβη στον πρόεδρο του UFC συνέβη και στον McGregor. Έχασαν το πάθος τους για αγώνες και σκέφτονται τα λεφτά και την δημοσιότητα. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε τώρα που έχασε ένα ματς και τον κατακεραύνωσαν οι φανς και τα μέσα. Οι Fighters πρέπει να ακολουθούν την τέχνη με πάθος.. Όχι τα λεφτά».

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Kleio Valentien θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey

Σάκης Ρουβάς: Έχω παίξει ξύλο, κάνω Brazilian Jiu Jitsu

H πορνοστάρ Mercedes Ashley τιμάει το Brazilian Jiu Jitsu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ